Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Porc mistreț SFÂȘIAT de un urs pe Valea Feneșului, lângă orașul Zlatna

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un set de imagini cu puternic impact emoțional, unde un porc mistreț este sfâșiat de un urs, au fost surprinse de către un cetățean pe Valea Feneșului astăzi, 20 martie, în apropriere de Zlatna.

După cum se poate observa și în acestea, porcul mistreț încearcă disperat să scape de ghearele prădătorului său, însă fără nici o șansă de izbândă.

YouTube video

Prezența urșilor a fost semnalată constant în ultimii ani la Feneșeasa, ca de altfel în aproape toate zonele montane din Alba, astfel de întâlniri fiind frecvente.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea