Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO VIDEO| Polițiștii din Alba Iulia au luat șoferii la control pe Bulevardul Încoronării: Unul a rămas PIETON și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba Iulia au luat șoferii la control pe Bulevardul Încoronării: Unul a rămas PIETON și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale

O acțiune organizată de polițiștii rutieri din Alba Iulia a fost organizată în cursul serii de sâmbătă spre duminică, pentru creșterea siguranței rutiere și combaterea conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Oamenii legii au acționat pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, în zona parcării de la Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan.

„În această perioadă acționăm cu efective mărite pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

YouTube video

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație, indiferent de calitatea avută, conducător auto, pieton sau biciclist și să nu se urce sub nici o formă la volan daca au consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive, întrucât comportamentul acestora se restrânge în mod direct asupra celorlalți participanți la trafic”, a transmis pentru ziarulunirea.ro subinspector de poliție Bobocea Stănel, din cadrul Serviciului Rutier Alba.

Comunicatul emis de IPJ Alba, în urma acțiunii

Peste 60 de conducători auto, au fost testați cu aparatul etilotest și Drugtest sâmbătă seara, in cadrul unei acțiuni care a vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor. Polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale.

In seara zilei de 27 august 2022, Serviciul Rutier a organizat, pe raza municipiului Alba Iulia, o acțiune care a avut ca scop creșterea siguranței rutiere și depistarea conducătorilor auto care nu respectă interdicția de a conduce autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Cu această ocazie au fost testați 67 de conducători auto și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale.

Față de un conducator auto polițiștii au întocmit dosar penal întrucât valoarea indicată de aparatul etilotest a fost mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost reținut un permis de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea