Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Palcău Ioana, bunicuța de 101 ani din Alba, felicitată pentru vârsta sa admirabilă, cu o diplomă și o „surpriză dulce”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Palcău Ioana, bătrânica de 101 ani, care locuiește în cartierul Micești din Alba Iulia, a fost, în această după-masă de 9 aprilie, vizitată de primarul Gabriel Pleșa, cu ocazia împlinirii acestei vârste venerabile.

Edilul orașului i-a încredințat o diplomă de recunoștință din partea municipiului și, de asemenea și un tort pentru a marca acest eveniment.

YouTube video

„Anul trecut, când ați împlinit 100 de ani, din păcate, era starea de urgență. Nimeni nu putea să miște nimic și atunci, în acest an, conform unui obicei al Consiliului Local din Alba Iulia, s-a adoptat o hotărâre prin care să aveți un premiu de 1000 de lei din partea Consiliului Local și vă ofer această diplomă. Vă felicit cu drag și să vă dea Dumnezeu mulți, mulți ani de acum înainte. Nu puteam să nu vă facem o surpriză dulce și v-am făcut un tort de care sigur o să vă placă.”, i-a transmis primarul Gabriel Pleșa.

La rândul său, Palcău Ioana i-a transmis multe mulțumiri și de asemenea, sănătate tuturor celor care au fost prezenți la împlinirea vârstei sale de 101 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea