Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. O femeie de 41 de ani, reținută de polițiștii din Alba Iulia, pentru înșelăciune prin metoda accidentul. Victima, un vârstnic de 75 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut o femeie din judeţul Constanţa, ce este bănuită de comiterea, în luna aprilie a.c., a unei fapte de înşelăciune, prin metoda „accidentul”, împotriva unui bărbat de 75 de ani, din Alba Iulia. La percheziţie, poliţiştii au găsit bani, telefoane şi carterele SIM precum şi alte bunuri despre care există suspiciunea că au fost folosite sau provin din infracţiuni.

La data de 9 mai a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aba Iulia au reuşit documentarea activităţii infracţionale a unei femei, de 41 de ani, din Medgidia, judeţul Constanţa, ce este bănuită de comiterea unei înşelăciuni, prin metoda „accidentul”.

Se pare că, în dimineaţa zilei de 21 aprilie a.c., aceasta l-ar fi înşelat pe un bărbat de 75 de ani, din Alba Iulia, invocând faptul că fiica acestuia ar fi avut un accident rutier, soldat cu rănirea unui minor, iar pentru a scăpa de răspundere ar fi necesar să plătească o sumă de bani.

În acest fel, femeia ar fi obţinut suma de 1.700 de euro şi 300 de lire.

YouTube video

Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul bănuitei, ocazie cu care au găsit sume de bani, mai multe telefoane mobile, cartele SIM,  agende cu însemnări privind sume de bani precum şi bunuri susceptibile ca fiind obținute ca urmare a comiterii de înşelăciuni.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activităţi infracționale a femeii.

YouTube video

[nggallery id=5588]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea