Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Nunta anului în Alba: Tudor Furdui Iancu și aleasa inimii sale și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu și au petrecut cu stil alături de invitați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Nunta anului în Alba: Tudor Furdui Iancu și aleasa inimii sale și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu și au petrecut cu stil alături de invitați

Tudor, fiul celebrului interpret de muzică populară Nicolae Furdui Iancu și aleasa inimii sale, Loredana, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, sâmbătă, la Alba Iulia. Petrecerea care a urmat ceremoniei religioase a avut loc la o sală de evenimente din apropierea municipiului.

Sâmbătă, pe 8 iulie 2023, cei doi au avut programată cununia religioasă și petrecerea, nașii cuplului fiind interpreta de muzică populară Viorica Macovei și partenerul acesteia. Ceremonia religioasă a avut loc Catedrala Încoronării din Alba Iulia, fiind oficiată chiar de ÎPS Irineu Pop, arhiepiscop de Alba Iulia, alături de un sobor de preoți.

YouTube video

Tudor Furdui Iancu s-a căsătorit civil în luna iunie 2023, tot la Alba Iulia, într-un cadru restrâns, alături de familie și apropiați. Loredana, aleasa inimii sale, este asistent generalist, iar tânărul se vede alături de ea pentru totdeauna.

La nuntă au fost prezenți peste 300 de invitați, familie, apropiați și o mulțime de vedete ale muzicii folclorice românești. Dintre aceștia îi enumerăm pe Ioan Bocșa, Ionuț Fulea, Veta Biriș, Dinu Iancu Salajan sau Matilda Pascal Cojocărița. Mireasa a purtat o rochie albă simplă și elegantă, care i-a scos în evidență frumusețea naturală, iar mirele a adoptat stilul vestimentar englezesc purtând o redingotă neagră cu vestă și cravată.

Surprizele serii au fost oferite de Ansamblul Junii Sibiului și Iuliana Tudor, gazda emisiunii „Vedeta Populară’ de la TVR 1.

„Zi specială pentru noi, dar mai ales pentru finii pe care i-am cununat astăzi. Tudor și Loredana Furdui Iancu, fiți binecuvântați de Dumnezeu cu dragoste, înțelegere, copii sănătoși, iar pe drumul vieții..să fiți mereu înconjurați de prieteni adevărați! Vă iubim!”, a scris nașa Viorica Macovei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord Accidentul de miercuri seara, petrecut în Alba Iulia, a fost filmat cu o cameră de bord de un alt participant la trafic. Impactul dintre cele două mașini a dus la rănirea a trei persoane, 2 adulți și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea