// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO. Incendiu puternic la un depozit de mobilă din Aiud. 300 de metri pătrați, cuprinși de flăcări. UPDATE: Incendiul a fost stins

Paisprezece pompieri cu trei autospeciale intervin, duminică, pentru stingerea unui incendiu la un depozit de mobilă din municipiul Aiud, județul Alba, flăcările cuprinzând o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.UPDATE: Incendiul a fost stins după câteva ore.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat, pentru ziarulunirea.ro, că nicio persoană nu a fost rănită, însă la fața locului s-a deplasat și o ambulanță.

”Paisprezece pompieri intervin cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu la un depozit de mobilă. Suprafața afectată – aproximativ 300 de metri pătrați”, potrivit Alinei Marescu.

Pompierii încearcă să stingă flăcările, la ora transmiterii acestei știri, iar apoi vor stabili cauza izbucnirii incendiului.

Depozitul de mobilă se află în zona gării din Aiud.

UPDATE: Incendiu s-a extins la acoperișul casei învecinate pe aproximativ 50 de metri pătrați.

UPDATE 1: Incendiul a fost lichidat.

Revenim cu amănunte

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419