Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| GRINDINĂ în Alba Iulia: Bucățile mici de gheață încep să facă ravagii în oraș

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

GRINDINĂ în Alba Iulia: Bucățile mici de gheață încep să facă ravagii în oraș

Municipiul Alba Iulia se confruntă în prezent cu efectele negative ale vremii nefavorabile care a fost anunțată de către meteorologi.

După cum se poate observa în imaginile surprinse de către un cititor ziarulunirea.ro, grindina a început să facă ravagii în oraș.

Meterologii ANM au emis un Cod Galben de vreme rea pentru județul Alba astăzi, 1 aprilie, până la ora 17:30.

În intervalul de timp menționat se vor observa frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-60 km/h, posibil grindină de dimensiuni mici.

Zonele vizate sunt cele de munte și localitățile Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Teiuș, Ighiu, Săsciori, Galda de Jos, Daia Română, Stremț, Șpring, Sântimbru, Ciugud, Berghin, Gârbova, Cricău, Câlnic și Cut.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânără artistă din Munții Apuseni, pictură cu suflet în postul Crăciunului: A realizat un tablou cu Mântuitorul Iisus

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Tânără artistă din Munții Apuseni, tablou cu suflet în postul Crăciunului: A realizat o pictură cu Mântuitorul Iisus O tânără artistă din județul Alba a creat o adevărată operă de artă, în care îl înfățișează pe Mântuitorul Iisus, realizat în semn de mulțumire pentru talentul cu care a fost înzestrată. „Am pregătit pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare