Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO | „DOREL” încasează o avere pentru „M-uri”, pe lucrări de mântuială,  dar livrează băltoace și lucrări neconforme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO | „DOREL” încasează o avere pentru „M-uri”, pe lucrări de mântuială,  dar livrează băltoace și lucrări neconforme

Lucrările de reabilitare și anvelopare a blocurilor „M” din municipiul Alba Iulia par desprinse dintr-un scenariu ireal. Unul în care, în fapt, nimeni nu are nici o treabă, alta decât să încaseze și să mimeze că lucrează, altfel nu-ți poți explica „mântuiala” în care oamenii sunt „serviți”.

Ș-apoi de ce să te doară capul ? Când scopul tuturor este să finalizeze o „lucrare”, indiferent cum, chiar dacă oamenii ce locuiesc în aceste blocuri au să contribuie  ani buni și au să-și „doneze” munca de zi cu zi plătind eșalonat contribuția asumată la „proiect”, dacă pe undeva poate să mai fie numit  proiect.

Ceea ce odinioară fostul primar  Mircea Hava numea „o altă față, una pentru  cetățeni și turiști” te lasă astăzi  mut, la propriu și la figurat, și-ți este greu să îți explici : cum e posibil așa ceva? Cum nimeni, dar nimeni, nu ia nici măcar un dram de atitudine, dacă nu cumva responsabilitate? Nu vezi picior de amendă sau sancțiune contractuală din partea primăriei, această zonă a blocurilor „M’ parcă e un triunghi al Bermudelor ori o gaură neagră unde nimeni nu vrea să calce.

C-așai când lucrezi cu firmele de casă și dai cu dedicație, nu-ți rămâne decât să taci, cum s-a tăcut și în cartierul Ampoi când un bloc a fost inundat apoteotic de la vârf până la temelie și parcă, parcă tot aceași firmă „executa” mântuiala, prin subcontractanți, bineînteles, c-apoi ce să facem ? Să și muncim pentru bani ?

Și să nu o mai lungim, să zică nenea de la primărie că suntem răutăcioși, și-ntr-un final am vrea să adresăm o singură întrebare : credeți domnule Gabriel că ține lucrarea asta la testul inundării ? Ori dăm să dăm, să fie bine, ca să nu fie rău? Și facem valuri, aiurea, în ipoteticul tramvai? Cine semnează recepția, respectiv recepțiile? Vă riscați ?

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea