Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO. Decernarea premiilor „Titlu de excelenţă”. Șase licee tehnologice din Alba premiate în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Festivitatea de decernare a premiilor „Titlu de excelenţă” a avut loc marţi, 14 mai 2019, de la ora 11,30 la sala „La Conac”, din Alba lulia.

În cadrul festivității au fost premiate Liceul Tehnologic Aiud, Liceul Tehnologic “Ștefan Manciulea” Blaj, Colegiul Economic “Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia, Liceul Tehnologic “Alexandru Domșa” Alba Iulia, Colegiul Tehnic “Ion I. Lăzărescu” Cugir și Liceul Tehnologic Sebeș.

Centrul Naţional de Dezvoltare a învăţământului Profesional şi Tehnic (CNDIPT) a desfăşurat campania „Titlul de Excelenţă” 2018-2019, adresată unităţilor de învăţământ profesional şi tehnic.

https://www.youtube.com/watch?v=yIzpkMztd6I&feature=youtu.be

Titlul de excelenţă este o distincţie acordată unităţilor şcolare, ca semn al recunoaşterii de către autorităţile locale/judeţene/ regionale şi al validării de către mediul economic a bunelor practici în dezvoltarea şi promovarea unor oferte de formare profesională iniţială, corelate cu nevoile angajatorilor, ancorate în aspiraţiile beneficiarilor şi conforme cu priorităţile strategice de dezvoltare socio-economică ale judeţelor şi regiunilor.

YouTube video

Campania „Titlul de Excelenţă” 2018-2019 este o activitate în cadrul proiectului „Learning by Doing”, implementat de către Centrul Naţional de Dezvoltare a învăţământului Profesional şi Tehnic şi Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara, în calitate de parteneri naţionali, prin Programul Transnaţional Dunărea 2014-2020.

Validarea acestor titluri s-a realizat prin vizite de monitorizare desfăşurate în unităţile de învăţământ profesional şi tehnic (IPT), în perioada 1-19 aprilie 2019, de către reprezentanţi ai partenerilor sociali, în principal membri ai Comitetelor Locale de Dezvoltare a Parteneriatului Social (CLDPS).

[nggallery id=7104]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea