Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO/ VIDEO: De luni, A1 se închide pe tronsonul Simeria – Deva, pentru a se racorda viaductul de la Șoimuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de luni, 10 septembrie, circulația rutieră pe autostrada A1, va fi închisă în zona Simeria, între km 353+660 și km 368+650, pentru racordarea viaductului de la Șoimuș. Lucrările sunt programate să dureze până în 11 noiembrie. În acest timp, traficul se va desfășura deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria – Deva.

Viaductul este aproape terminat, în schimb lucrările de excavare și forare a dealului situat după acesta vor ma dura.

YouTube video

Măsura închiderii circulației pe acest tronson de autostradă a fost luată pentru a se putea executa lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (aflat în execuție).

Închiderea tronsonului a fost anunțat încă din luna august, printr-un comunicat al Primăriei Deva în care se precizează că Orice deteriorare adusă carosabilului, în această perioadă, ca urmare a traficului greu ce va tranzita orașul, va fi suportată de firma constructoare.

Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, situat între nodurile Ilia şi Deva (Şoimuş) este construit de TEHNOSTRADE S.R.L – SPEDITION UMB S.R.L. Tronsonul în lungime de 22 de kilometri este realizat în proporţie de aproape 90% şi ar trebui finalizat până la sfârşitul anului, conform estimărilor de pe site-ul Companiei de Drumuri.

[nggallery id=6074]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea