Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/ VIDEO: De luni, A1 se închide pe tronsonul Simeria – Deva, pentru a se racorda viaductul de la Șoimuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începând de luni, 10 septembrie, circulația rutieră pe autostrada A1, va fi închisă în zona Simeria, între km 353+660 și km 368+650, pentru racordarea viaductului de la Șoimuș. Lucrările sunt programate să dureze până în 11 noiembrie. În acest timp, traficul se va desfășura deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria – Deva.

Viaductul este aproape terminat, în schimb lucrările de excavare și forare a dealului situat după acesta vor ma dura.

YouTube video

Măsura închiderii circulației pe acest tronson de autostradă a fost luată pentru a se putea executa lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (aflat în execuție).

Închiderea tronsonului a fost anunțat încă din luna august, printr-un comunicat al Primăriei Deva în care se precizează că Orice deteriorare adusă carosabilului, în această perioadă, ca urmare a traficului greu ce va tranzita orașul, va fi suportată de firma constructoare.

Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, situat între nodurile Ilia şi Deva (Şoimuş) este construit de TEHNOSTRADE S.R.L – SPEDITION UMB S.R.L. Tronsonul în lungime de 22 de kilometri este realizat în proporţie de aproape 90% şi ar trebui finalizat până la sfârşitul anului, conform estimărilor de pe site-ul Companiei de Drumuri.

[nggallery id=6074]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea