Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Colindători din Jidvei au adus vestea cea mare la redacţia Ziarului Unirea

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De astăzi, în redacţia ziarului Unirea a început să se simtă cu adevărat atmosfera Sărbătorii Căciunului ce se apropie cu paşi repezi. Pentru al cincelea an consecutiv, elevi de la  Grupul  Şcolar  Jidvei au călcat astăzi pragul redacţiei noastre pentru a aduce, prin colindul sfânt, vestea Naşterii Mântuitorului.

Îmbrăcaţi în straie populare vechi, scoase din lada de zestre a bunicii, peste 25 de copii, de la cei mai mici la cei mai mari, însoţiţi de profesorii Ioan Rusu, Marius Iorga şi Ovidiu Câmpian, ne-au vestit cu bucurie minunea ce s-a întâmplat acum peste 2000 de ani într-o umilă peşteră din Bethleemul Iudeii, Naşterea Pruncului Iisus, Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul lumii.

Ne-au umplut inimile de bucurie cu colinde tradiţionale din zona lor precum „Doi boieri bătrâniu”, „Fă gazdă lumină-n casă”, „Varsă Doamne”, toate acompaniate de acordeon, taragot şi clopoţei.

Cu această ocazie, noi,  prin intermediul publicaţiei noastre, vă transmitem mai departe vestea cea mare şi gândul bun din partea acestora. Vă invităm să vizionaţi o galerie foto-video.

[nggallery id=902]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea