Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: „Colindători fără de casă”, la redacţia ziarului Unirea. Emoţie şi bucurie în suflete lăsate în urma lor redactorilor

Alexandra Mates

Publicat

în

Un dram de bucurie, emoţie, pace în suflet, dar şi o lecţie. Asta au lăsat în urma lor colindătorii de la casa de copii „Steaua Speranţei” din Alba Iulia, care au colindat astăzi redacţia ziarului Unirea. Coordonaţi de prof. Adrian Cristea, cei 9 copii au venit cu inima deschisă, cu bucuria de a da glas unor frumoase colinde, vestind naşterea Mântuitorului Iisus Hristos.  

Glasurile cristaline ale copiilor, acompaniate de sunetul flautului şi clinchetul de chitară ne-au încălzit sufletele şi ne-au încântat cu colinde suave precum „Trandafirul pruncului Iisus” sau „Scoală gazdă din pătuţ”, dar şi altele.

Un colind aparte, intiulat de către ei „Colindători fără de casă”, o adaptare după o colindă basarabeană, din preaplinul sufletului lor ne-a emoţionat până la lacrimi şi ne-a făcut  să simţim cu adevărat frumuseţea Crăciunului dar şi să ne deschidem inimile ajutându-i pe cei nevoiaşi în această perioadă, şi nu numai.

Dar din dar! O lecţie de la „colindătorii fără de casă”!

Colindătorii de la Căminul de copii „Steaua Speranţei” din Alba Iulia vor cutreiera astăzi mai multe instituţii din Alba Iulia, vestind naşterea Mântuitorului, iar aşa după cum ne-au declarat fondurile strânse vor fi donate, citez,  „unui copil necăjit”. Minunat!!! Şi spun asta pentru că deşi aceşti copii locuiesc într-o casă de tip familial, ei s-au gândit să-i ajute probabil pe cei care nu au ştiut niciodată ce înseamnă să primeşti un cadou. Un gest de apreciat şi demn de urmat. Bravo copii! Felicitări şi Asociaţiei Student Sport din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, care este alături de aceştia, însoţindu-i şi făcându-le intrarea la instituţiile din oraş.

Ziarul Unirea i-a răsplătit pe aceşti minunaţi copii cu fructe, cornuri şi bani.
Le urăm pe această cale sărbători fericite şi multă sănătate!

 [nggallery id=901]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea