Rămâi conectat

Actualitate

FOTO-VIDEO: Colindători din Horea în straie populare, la redacția ziarului Unirea

Alexandra Mates

Publicat

în

colindatori horea06În redacţia ziarului Unirea a început deja să se simtă cu adevărat atmosfera sărbătorii Căciunului. Așa cum se întâmplă în fiecare an, cete și grupuri de colindători ne calcă pragul în perioada sărbătorilor de iarnă. Miercuri, printre cei care au adus, prin colindul sfânt, vestea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos s-au numărat și colindători de la Școala Gimnazială cu clasele I-VIII din Horea.

Îmbrăcaţi în straie populare, copii de la cei mai mici la cei mai mari, însoţiţi de directorul școlii Marin Emil Mateș, preotul din Mătișești Ilie Grecu și profesoara de engleză Alina Oneț ne-au umplut inimile de bucurie cu colinde tradiţionale precum ”Florile dalbe”, ”Dimineața lui Crăciunu’” și ”Iată vin colindători”, toate acompaniate de chitară. Cu toții au fost recompensați cu mici daruri din partea conducerii ziarului și au primit la rândul lor urările de ”Crăciun fericit!” și ”La mulți ani!”.

[nggallery id=1422]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea