Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO | Cetatea din Alba Iulia are un nou loc dedicat fotografiilor! Turiștii se vor putea poza cu stema orașului, lângă Podul Unirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO | Cetatea din Alba Iulia are un nou loc dedicat fotografiilor! Turiștii se vor putea poza cu stema orașului, lângă Podul Unirii

Inspirat de modelul din Timișoara, un semn distinctiv aduce în prim-plan numele și stema orașului Alba Iulia, reflectând tradiția și unitatea în inima Transilvaniei.

Un nou simbol al identității și istoriei orașului Alba Iulia a fost dezvăluit astăzi în fața Catedralei Reîntregirii, reprezentând o marcă inovatoare de orientare urbană și un tribut adus moștenirii locale.

YouTube video

Asemănător monumentului emblematic din Timișoara, noul semn cu numele orașului și stema a fost creat pentru a încuraja comunitatea să exploreze bogăția culturală și să se identifice cu valorile profunde ale regiunii Transilvane.

Noul monument semnalistic aduce un omagiu istoriei locale și identității Alba Iuliei, în timp ce se integrează perfect în peisajul urban modern, reflectând pasiunea orașului pentru trecut și viitor. Astfel, Alba Iulia continuă să se remarce ca un centru al culturii și patrimoniului în inima Transilvaniei.

„Pasionații de fotografie au de astăzi un nou loc cu Cetatea Alba Carolina care trebuie imortalizat

O imagine valorează cât o mie de cuvinte, spune un proverb. Iar o imagine frumoasă cu Alba Iulia este inestimabilă.

Vă invit cu drag să postați, în zilele următoare, pe toate platformele de socializare, dar și în comentariile acestei postări, fotografiile voastre realizate în acest loc, însoțite de haștagul”, a transmis primarul Gabriel Pleșa, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul

Bera Larisa

Publicat

în

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul Lup Iosif, consilier local al comunei Vadu Moților, Județul Alba a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate, după ce a adoptat Hotărâri în favoarea societății comerciale la care era angajat. Citește și:  BEJ Alba a respins […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea