Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Cerșetor „vindecat” miraculos de polițiștii locali din Alba Iulia: Avea telefon de mii de lei și apela la mila publică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Cerșetor „vindecat” miraculos de polițiștii locali din Alba Iulia: Avea telefon de mii de lei și apela la mila publică

Un tânăr care apela la mila cetățenilor în municipiul Alba Iulia, a fost identificat luni, 14 august, de polițiștii locali și dus la sediu.

„Minunea” s-a produs în momentul în care polițiștii locali i-au cerut acestuia să-și scoată bandajul pe care îl avea la mână și cu care impresiona oamenii. Odată dat jos, s-a dovedit ca acesta nu avea nimic, în afară de o minusculă zgârietură.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

Se pare că „afacerea” mergea destul de bine, deoarece tânărul avea un telefon scump asupra sa.

Potrivit autorităților locale, acesta a mai fost prins și anult trecut și anul acesta, în primăvară, cu diferite sume de bani.

În Alba Iulia sunt cunoscute 20-30 de persoane care practică cerșetoria, dintre care o parte sunt venite din alte UAT-uri. Acest număr crește sau descrește sporadic. Doar o mică parte dintre aceste persoane ar putea fi încadrate, conform Codului Penal, la exploatarea cerșetoriei, marea lor majoritate fiind oameni amărâți, fără educație, renegați de familii și de soartă.

O altă întâmplare din Municipiul Alba Iulia este a unui bărbat din Sebeș care, de asemenea, pretinde că este invalid, iar la o examinare mai amănunțită a polițiștilor locali, aceștia au descoperit că bărbatul strânge bani pentru a-și cumpăra un Logan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea