Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO, VIDEO. Cabinetul de stomatologie al Spitalului din Alba Iulia a fost modernizat. Investiție de 150.000 de lei de la Consiliul Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Județean (CJ) Alba a investit în modernizarea cabinetului de stomatologie al Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia 150.000 de lei, acesta fiind redeschis recent.

cabinet-stomatologie-spitalLa stomatologia Spitalului din Alba Iulia, care ține de secția de Urgențe, lucrează trei medici și un chirurg maxilo-facial, iar activitatea acestora ar urma să fie monitorizată două luni.

”Ieri dimineața (n.a. joi) am avut o întâlnire cu colegii din stomatologie și le-am spus că două luni vor fi monitorizați. Sperăm că activitatea lor se schimbă, în sensul că vor fi mult mai implicați și mult mai receptivi la ceea ce înseamnă medicină stomatologică de urgență și alte servicii pe care le putem acorda în afara pachetului prevăzut… Dacă nu, nu are rost să ne mai consumăm resurse materiale și umane”, a spus, vineri, într-o conferință de presă, managerul spitalului, ec. Nicoleta Coșarcă.

Ea a adăugat că medicii au la dispoziție un inventar de ultimă generație, cât se poate de bun, instrumentar nou, materiale sanitare și posibilitatea să-și desfășoare bine activitatea.

Cabinetul nu a mai beneficiat de renovare completă din 1.974 și a fost închis, timp de șase luni, pe perioada lucrărilor. Acesta oferă, acum, servicii non-stop.

 

[nggallery id=2835]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea