FOTO-VIDEO: Atmosferă incendiară la Balul Județean al Bobocilor 2017. Oana Venţel şi Popescu Adrian aleşi Miss şi Mister 2017

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Vineri seara s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor Balul Județean al Bobocilor 2017. Spectacolul inedit s-a aflat la cea de-a 7-a ediţie şi a fost organizat de către Consiliul Judeţean al Elevilor Alba în parteneriat cu Interact Club Alba Iulia.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Perechile de boboci au fost:

  • Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir: Sbuchea Darius şi Matei Ramona
  • Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia: Bârlog Raul şi Drâmbărean Andreea
  • Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia: Cojan Tudor şi Luminiţa Trif
  • Colegiul Militar „”Mihai Viteazul” Alba Iulia: Broscăreanu Andrei şi Venţel Oana
  • Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia: Popescu Adrian şi Timofte Timeea
  • Grup Şcolar „Doctor Lazăr Chirilă” Baia de Arieş: Popa Mihai şi Cătană Irina

Căştigătorii ediţiei a 7-a au fost:

-Mister Popularitate: Cojan Tudor

-Miss Popularitate: Timofte Timeea

-Mister Boboc 2017: Popescu Adrian

-Miss Boboc 2017: Venţel Oana

Tematica evenimentului a fost cultura Hip Hop, reprezentând  o luptă prin care cele 6 perechi de boboci carismatici şi talentaţi şi-au pus în valoare calităţile artistice şi intelectuale pentru a câştiga râvnitele titluri de Miss şi Mister Boboc 2017 dar şi premiile puse în joc.

Spectacolul a debutat cu proba de prezentare prin care publicul a făcut cunoştinţă cu bobocii. Aceştia au  imitat pe cei mai apreciaţi artişti ai acestui gen muzical, purtânt articole în conformitate cu tema balului. Cunostinţele lor despre cultura Hip hop au fost puse la încercare în proba de cultura generală, urmată de o proba de dans în cadrul căreia aceştia au avut ocazia să îşi pună în scenă cele mai bune mişcări şi două probe surpriză pregătite fiecare de câte o echipă de organizare. Finalul a aparţinut marilor caştigători, desemnaţi de juriu, remarcati si aplaudaţi îndelung de către public.

Totodata, din spectacol nu a lipsit nici muzica, astfel susţinătorii din sală au fost încantati cu flow şi versuri pline de intensitate compuse de Man Adrian şi Oprea Robert si reprezentantul Label-ului, Voica Laurenţiu. Atmosfera, împletită cu diverse reprezentații artistice, a fost întreţinută de către elevi si de către decorul care aduce în prim-plan elemente ce ţin de estetica culturii, toate având ca scop principal pătrunderea în lumea Hip hop-ului şi buna dispoziţie.

Spectacolul a fost un bun prilej prin care tinerii şi-au putut valorifica potenţialul artistic pentru şlefuirea caracterului şi definirea spiritului de echipă, facilitând exprimarea tinerilor şi deschiderea acestora către aspecte cât mai diverse ale lumii în care trăiesc.

Seara s-a terminat cu un after party în Stage Club unde organizatorii Balului au dorit să-l aibă ca invitat special pe Chimie, un interpret de muzică Hip hop foarte cunoscut şi apreciat în rândul tinerilor care împreună cu dj Muh’fucka au creat o atmosferă de club, distracţia fiind întreţinută de un public tânăr, dinamic şi numeros.

Salvează

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419