Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO| Aproape 300 de tineri din Alba Iulia au ratat întâlnirea cu Gheboasa la after party-ul de la Balul Primăverii. Li s-a interzis accesul în club deși au plătit bilet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Aproape 300 de tineri din Alba Iulia au ratat întâlnirea cu Gheboasa la after party-ul de la Balul Primăverii. Li s-a interzis accesul în club deși au plătit bilet

Aproape 300 de tineri din Alba Iulia s-au lovit de o situație complet neplăcută, la after party-ul de la Balul Primăverii organizat de către Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia.

Mai exact, acestora li s-a interzis accesul în club, deși aveau biletul plătit, din cauză că numărul maxim de locuri a fost atins.

O mămică a doi copii de la Colegiul HCC a trimis pe adresa redacției un mesaj în care a explicat faptul că cei doi copii au așteptat la coadă pentru a intra, timp de două ore, după care li s-a interzis accesul în club.

YouTube video

Gheboasa, artistul care a susținut concertul în club, a primit numeroase mesaje din partea fanilor, care au cerut explicații, ulterior acesta a venit cu câteva lămuriri privind situația neplăcută.

„Am foarte multe mesaje de la foarte multe persoane care au fost în această seară, dar care nu au putut să intre.

Treaba e că mie mi s-a explicat că capacitatea clubului este de 550 de persoane, iar noi eram undeva la 850, iar 300 de persoane care au plătit biletul nu au reușit să intre și, cumva, imi dau mie mesaje, dar să știți că nu este vina mea, frații mei, pentru că eu nu mă aflu în organizare.

Vreau să postez videoclipuri de la show să vedeți cum a fost. Alba Iulia, v-am rupt în două, mânca-v-ar tata!”, a explicat Gheboasa, într-un story pe Instagram.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Proiectul ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT”: Activități informativ – preventive și competiții sportive pentru elevii din 10 licee din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiectul ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT”: Activități informativ – preventive și competiții sportive pentru elevii din 10 licee din Alba Proiectul, sugestiv intitulat, ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT” se desfășoară și în acest an, în perioada aprilie – iunie 2024. Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Primăria Municipiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea