Rămâi conectat

Societate

FOTO-VIDEO Alba Mall: Senzaţional! Mentalistul Cristian Gog le-a citit gândurile albaiulienilor

Alexandra Mates

Publicat

în

Mentalistul şi iluzionistul Cristian Gog, câştigătorul concursului de televiziune „Românii au talent” s-a aflat vineri, 25 ianuarie, la Alba Iulia. Acesta a susţinut un impresionant spectacol de iluzionism, la Alba Mall, în cadrul unui eveniment de lansare de carte a unchiului său, poetul Dumitru Mălin. Mentalistul a reuşit să-i fascineze de-a dreptul pe cei din sală, iluzionându-i cu o serie de trucuri şi lăsându-i cu gura căscată pe majoritatea dintre ei. Gog a ghicit fără niciun fel de dificultate cărţi ascunse, cifre, versuri, a citit gândurile spectatorilor şi a rupt linguri …cu puterea minţii.

La începutul spectacolului, Cristian a lăsat un „plic misterios” undeva jos în sală, unde putea fi văzut de toţi cei prezenţi, nespunând exact ce urmează a se întâmpla cu acesta, doar că publicul o să afle la sfârşitul evenimentului. „S-ar putea să mă vedeţi în timpul spectacolului făcând nişte gesturi aiurea, dar să ştiţi că nu sunt nebun”, a declarat acesta după ce a pus plicul jos, şi a trecut la fapte.

Cristian i-a spus unui spectator să se gândească la un număr. El a a scris la rându-i un număr pe o bucată de hârtie, după care a pus pixul jos. Impresionant, numărul scris pe hârtie a fost chiar cel la care s-a gândit şi l-a rostit spectatorul. (Să fi fost înţeleşi? N-aş prea crede…)

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemenea, printre numerele prezentate de el, a fost unul în care a reuşit să îndoaie o lingură cu puterea minţii la aproape 90 de grade, ajungând, în final, chiar să o rupă. (Şi nu era de plastic sau de lemn, chiar era de metal). Un alt moment care i-a fascinat pe albaiulieni l-a reprezentat tăierea unui articol de ziar la comanda unui spectator, căruia i-a pus în faţă un plic. Când spectatorul a zis stop, Cristian a tăiat articolul, iar prima frază de pe foaia care a căzut, pe care a citit-o spectatorul (o doamnă) din sală, era chiar fraza scrisă pe hârtia din plicul respectiv. Un alt moment interesant a fost ghicirea unor cărţi pe care le-a extras un spectator dintr-un pachet de cărţi de joc. După ce spectatorul a extras câteva cărţi, Cristian i-a cerut pe rând câte o carte, spunându-i să-i dea spre exemplu „3 de pică” sau altele, ghicindu-le pe toate cele care le avea în mână.

Cel mai impresionant „număr” din cadrul spectacolului a fost cel cu plicul misterios, asupra căruia revin acum. La final, a venit momentul în care mentalistul din Baia de Arieş a trebuit să arate publicului ce se află în acel plic misterios. În urma unor operaţii matematice, cu cifrele tastate pe un calculator de trei spectatori din sală a rezultat numărul 4683, 682 al cărui corespondent pe tastatura unui telefon mobil a fost cuvântul „Inventar”… la viaţă, chiar titlul de carte al unchiului său, Dumitru Mălin, aflat scris pe foaia din plicul misterios.

După încheierea spectacolului, zeci de fani albaiulieni au primit autografe şi s-au pozat cu mentalistul Cristian Gog.

Pentru cei ce nu au auzit încă de isprăvile mentalistului Cristian Gog, precizăm faptul că a devenit câştigătorul concursului „Românii au Talent”, desfăşurat anul trecut, provocându-şi în direct, asistat pe monitorul unui computer, un stop cardio-respirator, timp de peste 20 de secunde. Numărul său a făcut senzaţie imediat în presa internaţională, The Sun numind materialul „Omul care şi-a oprit inima pentru a câştiga Românii au Talent”.

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Clienţii Orange dintr-o localitate din Alba, fără semnal la telefon de 11 zile. Avaria ar fi fost provocată de firma care lucrează la canalizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA| Clienţii Orange dintr-o localitate din Alba, fără semnal la telefon de 11 zile. Avaria ar fi fost provocată de firma care lucrează la canalizare

De aproape două săptămâni, o parte dintre abonaţii de telefonie fixă din Sâncel ai Orange Romania Communications nu mai pot iniţia apeluri şi nici nu pot fi sunaţi, în urma unei avarii provocate de firma care efectuează lucrări de introducere a canalizării în localitate.

După ce un abonat a anunţat luni, 26 septembrie, deranjamentul la compania Orange Romania Communications, acesta a fost informat verbal de către tehnicianul trimis la faţa locului că problema ar fi una mai amplă, fiind afectaţi mai mulţi clienţi.

Acesta a concluzionat că a fost tăiat cablul subteran de către cei de la canalizare, urmând să revină a doua zi cu un alt coleg pentru a încerca rezolvarea situaţiei. Ulterior, abonatul a fost înştiinţat că serviciul este afectat de un deranjament extins care ar urma să fie remediat în jur de 72 de ore. Joi, 29 septembrie, clientului Orange Romania Communications i s-a transmis că termenul estimativ de finalizare a lucrărilor este vineri, 30 septembrie.

Elit - Gustul Desăvârșit

Din păcate, nici joi, 6 octombrie, cei de la Orange Romania Communications nu au rezolvat situaţia. Chiar dacă factura de servicii va fi ajustată în mod automat la finalizarea lucrării, clienţii afectaţi nu pot folosi telefoanele, acestea fiind pe post de „piesă de muzeu”. Mai mult, unii abonaţi sunt oameni în vârstă, care în caz de necesitate nu pot lua legătura cu rudele. De altfel, unul dintre abonaţii în cauză chiar a avut în această perioadă o tragedie în familie, un deces, şi nu s-a putut folosi de telefonul fix, pentru a anunţa apropiaţii sau a chema firma funerară.

Poate e cazul ca cei de la Orange Romania Communications să nu mai dea dovadă de nepăsare, cum s-ar putea intrepreta în acest caz, ci de promptitudine. Nu de alta, dar unii abonaţi sunt decişi să aleagă o altă companie de telefonie.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| „Munte” de gunoaie în Alba Iulia, chiar lângă pictura murală cu vopsea purificatoare de aer

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| „Munte” de gunoaie în Alba Iulia, chiar lângă pictura murală cu vopsea purificatoare de aer

Pare că municipiul Alba Iulia nu mai scapă de problema deșeurilor, un morman de gunoaie „tronând” chiar în centrul orașului.

Chiar în zona direcției de taxe și impozite unde se afla piața agroalimentară era astăzi plin de deșeuri menajere, piese de mobilier și deșeuri vegetale, emanând o un miros fetid.

Muntele de gunoaie se află chiar lângă cea mai mare pictură murală cu vopsea purificatoare de aer din Transilvania.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO| S-a deschis noul Profi City de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia: Ce noutăți aduce noul concept de magazin, după modernizarea celui vechi

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a deschis noul Profi City de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia: Ce noutăți aduce noul concept de magazin, după modernizarea celui vechi

Albaiulienii s-au putut bucura în cursul dimineții de astăzi, 6 octombrie, de deschiderea noului Profi City din orașul nostru, situat pe Bulevardul Transilvaniei, după o perioadă de modernizare a vechiului magazin.

Profi funcționează cu trei modele de magazin: supermarket Profi – magazinul cu cea mai mare suprafață și cu cel mai mare număr de produse; Loco – magazinul cu sortiment adaptat pentru zone din afară marilor aglomerări urbane, și City – magazinul urban de dimensiuni relativ mici, de la colțul blocului.

Elit - Gustul Desăvârșit

Cu peste 1300 de magazine în sute de localități din întreagă țară și mai bine de 21000 de angajați, Profi este cea mai extinsă rețea de retail modern și se află la vârful ierarhiei celor mai mari angajatori privați din România.

„De 20 de ani, Profi crește neîncetat deoarece își schimbă permanent modul de operare, învățând din fiecare nouă experiență, adaptându-se și chiar anticipând nevoile consumatorului, aflate și ele în continuă schimbare” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food. „implementăm în toate noile magazine ceea ce am testat și s-a dovedit că funcționează, că de exemlplu aranjamentul magazinelor, politică de prețuri, procesele de lucru cu personalul, felul în care expunem produsele și multe altele. Astfel ne formăm propriul nostru model de operare.”

Conceptul deja încorporează cele mai reușite experiențe de până acum, iar ceea ce a funcționat sub așteptări a fost înlăturat în timp ce peste 1300 de produse îi împrospătează sortimentul față de magazinele Profi actuale. Astfel, acum gama de produse bio a crescut considerabil, iar produsele locale sunt mai bine reprezentate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea