Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Activități pentru prichindeii din cadrul clubului de carte „Cu copiii la povești”, organizate de Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, în luna „Pentru viață”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO VIDEO| Activități pentru prichindeii din cadrul clubului de carte „Cu copiii la povești”, organizate de Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, în luna „Pentru viață”

Astăzi, 20 martie, copiii din cadrul clubului de carte „Cu copiii la povești” au avut parte de o activitate organizată de către Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, în cadrul activităților din luna „Pentru viață”.

Atelierul de lectură din această după-masă se înscrie în cadrul activităților din luna „Pentru viață”, activități organizate de Biroul „Pentru viață”, al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia.

Am avut invitată o autoare și o ilustratoare, pe Veronica Iani, în colaborare cu prietenii noștri de la clubul de carte „Cu copiii la povești”.

YouTube video

Am organizat un eveniment reușit și, în continuare, îi așteptăm pe copii să se alăture acestui club de lectură”, a declarat Tabita Botoi, coordonatoarea Biroului „Pentru viață”, a Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia.

YouTube video

„Am fost invitată în Alba Iulia pentru a susține o serie de ateliere de povești pentru copii, pentru că îmi plac foarte mult poveștile, pentru că scriu povești pentru copii, pentru că le ilustrez, am vrut să mă întâlnesc cu copiii de aici.

YouTube video

Urmează să aibă loc Marșul pentru viață și aceste evenimente de ateliere se încadrează în cadrul lunii „Pentru viață”, a transmis autoarea Veronica Iani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fostul procuror-șef al DIICOT Alba Iulia, cel care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv de Înalta Curte, după aproape 10 ani de procese

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fostul procuror-șef al DIICOT Alba Iulia, cel care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv de Înalta Curte, după aproape 10 ani de procese După 10 ani de judecată, dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final după 10 ani de judecată. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea