Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO. Accidentul de la Oiejdea: Șoferul unei autoutilitare a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoferul unei autoutilitare implicat în accidentul rutier de marți, de la Oiejdea, din zona Albalact, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.  

Marți, în jurul orelor 14.10, pe DN 1, la kilometrul 393, în afara localității Galda de Jos, C.R., un bărbat de 54 de ani, din comuna Ciugud, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă, nu a păstrat o distanţă  corespunzătoare faţă de o autoutilitară cu remorcă condusă de I.I.R., de 28 de ani, din comuna Bulbucata, judeţul Giurgiu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătorul primei autoutilitare, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=4373]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității Ieri, 22 aprilie, aproape 1500 de elevi și preșcolari au primit ghivece și plante din partea municipalității, pentru a susține activitățile educative din „Săptămâna verde”. S-au organizat activități pentru conștientizarea protecției mediului, biodiversității și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea