FOTO, VIDEO. Accidentul care a distrus terasa Vilei Duțu din Alba Iulia: Șoferul băut, care a depășit neregulamentar, trimis în judecată

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au dispus în perioada 11-13 ianaurie, trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului G.S.S. pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

accident01În rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut următoarea stare de fapt:

USR - Alegeri parlamentare 2020

În data de 6 mai 2016, în jurul orei 15:10, aflându-se sub influenţa băuturilor alcolice, inculpatul G.S.S. a condus un autoturism marca Renault pe str. Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia şi, în dreptul unui local, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Hyundai condus de Z.E., care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga peste marcajul longitudinal dublu continuu, iar în urma coliziunii au fost avariate şi alte două autovehicule şi terasa localului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit Poliției Alba, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, G.S.Ş., de 48 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Miceşti – Alba Iulia, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule, într-o zonă în care această manevră este interzisă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie din Alba Iulia.

Organele de poliţie l-au condus pe inculpat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde i-au fost prelevate două mostre biologice, rezultând o alcoolemie de 1,05 g‰ alcool pur în sânge la prima probă, respectiv 0,85 g‰ alcool pur în sânge la a doua probă.

Inculpatul are vârsta de 48 ani şi nu are antecedente penale.

Activităţile de urmărire penală au fost efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia – Biroul Rutier, sub conducerea şi supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419