Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO| 1 Decembrie s-a încheiat spectaculos la Alba Iulia: artificii tricolore, Anda Adam şi Vama au încălzit sufletele a mii de români în Piaţa Cetăţii

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festival de România, conceptul generos al organizatorilor pentru suita de spectacole oferite în acest an participanţilor la Ziua Naţională a avut un final apoteotic. Un spectaculos foc de artificii şi două megaconcerte marca Anda Adam şi Vama, în Piaţa Cetăţii, au încheiat programul evenimentelor în oraşul Marii Uniri.

 În prezenţa a mii de oameni, veniţi la Alba Iulia din majoritatea localităţilor judeţului dar şi din alte colţuri ale ţării, începând cu ora 20.30, a avut loc “Emotion Romania”, un spectacol unic dedicat spiritului românesc, surpriza organizatorilor pentru Ziua Naţională din acest an. Cerul din Piaţa Cetăţii a fost luminat de un faimos joc de lumini şi foc de artificii tricolore. 9 reflectoare cu efecte speciale în roşu galben şi albastru şi o avalanșă de artificii, pe o coloană sonoră plină de emoție și sunet românesc, i-au făcut pe cei prezenţi să se simtă cu adevărat mândri de sărbătoarea lor naţională.

 Privirile publicului s-au îndreptat apoi spre scenă, acolo unde a urcat celebra cântăreaţă Anda Adam. Însoţită de trei dansatori, artista a încălzit atmosfera de afară şi i-a făcut pe cei prezenţi să uite că se află sub cerul liber. Într-un show de excepţie, frumoasa interpretă a schimbat ţinuta de două ori. Nici dansatorii nu s-au lăsat mai prejos, aceştia punându-şi diferite accesorii, precum căşti strălucitoare sau baghete luminoase, iar  în spirirtul dulce românesc, la finalul concertului au afişat trei steaguri imense tricolore. Fani veniţi de peste tot  au cântat alături de artistă hituri precum“Am o inimă de dat”, “Ce ţi-aş face” sau “Dacă ar fi să povestim”.

 Seara s-a încheiat cu un minunat concert al trupei Vama. Plini de energie, membrii trupei au oferit publicului spectator un show pe cinste, piese cu care au cucerit inimile miilor de fani. “Am doar 18 ani” sau “Perfect fără tine” au fost doar câteva dintre piesele fredonate de public alături de aceştia.

 Vă invităm să vedeţi mai jos o galerie foto-video din finalul Festivalului de România de la Alba Iulia:

 

[nggallery id=803]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea