Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO| Vasile Dîncu, „intelectualul” PSD, moment penibil la TV: A intrat în direct cu un tapet cu o bibliotecă falsă, ca imagine de fundal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO| Vasile Dîncu, „intelectualul” PSD, moment penibil la TV: A intrat în direct cu un tapet cu o bibliotecă falsă, ca imagine de fundal

„Intelectualul” PSD, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a avut parte de un moment penibil în cadrul unei emisiuni TV, unde, încercând să impresioneze, a vorbit în direct cu o bibliotecă în spate, însă biblioteca era doar un tapet cu poze cu cotoare ale unor cărți.

Faptul ca este un tapet a fost sesizat in premiera de Constanta Doman, pe Facebook, care arata ca in „biblioteca” lui Dincu se repeta secvente de imagini cu cotoarele cartilor.

„Doamne apara si pazeste pe toti robii tai, gramada si individual! Am intrat ca sa va zic ca daca vreti poza cu raftul de biblioteca in spate, va pun la dispozitie -moca- backround original, autentic, dupa preferinte in ceea ce priveste CZU dupa continutul cartilor. Nu am pe alb, rafturile mele sunt venghe.

Fiindca nu inteleg de ce a trebuit sa se pozeze domnul din imagine, ministru de felul lui, cu un tapet care reprezinta o biblioteca.

Nu-ti trebuie perspicacitate multa ca sa vezi ca secventele de carti se repeta identic. Cartile te ajuta, dar nu te fac mai destept”, a scris Constanta Doman pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea