Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Ursul din Cugir, fotografiat de un localnic. Prezența animalului, anunțată vineri seara prin RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ursul din Cugir a fost fotografiat de un localnic care a postat imaginea pe Facebook. Prezența animalului, anunțată vineri seara prin RO-ALERT.

Citește și: AVERTIZARE RO-ALERT la Cugir: A fost semnalată prezența unui URS pe o stradă din oraș 

Prezența animalului a fost semnalată în cursul serii de vineri, 18 august 2023, în orașul Cugir, pe strada Aurel Vlaicu, zona cunoscută în localitate sub denumirea de Scăunel.

Potrivit localnicilor, urși au mai fost semnalați cu o seară înainte într-o gospodărie din Vinerea, pe strada Codrului, iar în urmă cu aproximativ 2 săptămâni un alt urs a fost zărit pe Râul Mic, tot în Cugir, mai jos de baraj, la izvor.

Cetățenii au fost sfătuiți să rămână în locuințe și să păstreze distanța față de animal. De asemenea, nu este recomandat să hrănească ursul sau să se fotografieze cu acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Silvia Câmpian, din Alba Iulia, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: A fost felicitată cu flori și tort

Ziarul Unirea

Publicat

în

Silvia Câmpian, din Alba Iulia, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: A fost felicitată cu flori și tort Doamna Silvia Câmpian,, din Municipiul Alba Iulia a fost sărbătorită în cursul zilei de miercuri, 19 iunie 2024, la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani. Citește și: FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea