Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO UPDATE| Clipe de GROAZĂ în Alba Iulia: Un bărbat și cățelul său, atacați de un câine agresiv. Pechinezul a fost sfâșiat, iar stăpânul a ajuns la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Clipe de GROAZĂ în Alba Iulia: Un bărbat și cățelul său, atacați de un câine agresiv. Pechinezul a fost sfâșiat, iar stăpânul a ajuns la spital

În decursul zilei de marți, în jurul orei 15.30, pe strada Calistrat Hogaș din cartierul albaiulian Micești, un câine de talie mare, rasă comuna, a atacat un bărbat de 65 de ani și cățelul din rasa pechinez pe care acesta îl plimba.

În ciuda eforturilor proprietarului de a-și salva cățelul, acesta a fost sfâșiat de câinele agresiv, iar bărbatul s-a ales cu mai multe mușcături pe unul dintre brațe.

Vecinii au sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ Alba, care i-a acordat omului primele îngrijiri, iar apoi l-a transportat în stare de șoc la spital.

La primul apel la 112 fiului bărbatului, i s-a spus să se adreseze poliției animalelor pentru soluționarea problemei. Acesta a apelat poliția animalelor, unde nu a raspuns nimeni, iar vecinii au revenit cu un apel la numărul unic de urgență 112, de data aceasta la fața locului deplasându-se un echipaj al jandarmeriei Alba.

După sosirea jandarmilor o altă vecină a reclamat faptul că în decursul zilei de luni, 28 martie, în timp ce se plimba cu nepoțica și câinele familiei au fost atacați de același câine. Potrivit locuitorilor de pe strada Abrudului unde locuiesc ambele victime, câinele a fost văzut pentru prima dată în urmă cu o săptămână și jumătate în curtea unui șantier de locuințe de pe strada Calistrat Hogaș.

Până la sfârșitul săptămânii trecute, câinele era legat în interiorul șantierului, iar începând de vineri, mai multe persoane care locuiesc în zonă l-au văzut liber pe drum.

Oamenii au mai menționat că pe șantierul de unde provine animalul se construiesc două blocuri de locuințe și mai multe case înșiruite. Oamenii se tem nu doar pentru siguranța animalelor de companie ci și a copiilor, care pe străzile Calistrat Hogaș și Abrudului sunt în număr foarte mare.

UPDATE: Marți, 29 martie, o patrulă de jandarmerie a intevenit în urma unui apel primit prin 112, pe strada Calistrat Hogaș din municipiul Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate la fața locului, jandarmii au constatat că, în timp ce își plimba cainele din rasa Pechinez, un bărbat a fost atacat de un câine fără stăpân.

În urma atacului a rezultat decesul pechinezului, iar stăpânul acestuia s-a ales cu mușcături la o mână. La fața locului a intervenit și un echipaj de Ambulanță care l-a transportat pe bărbat la UPU Alba în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Până la această dată, nu a fost identificat un proprietar al câinelui agresiv. Jandarmii au întocmit actele procedurale impuse de situație și le-au înaintat poliției, în vederea continuării cercetărilor în cauză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea