Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unirea Tăşnad – Industria Galda 1-3 (1-0) | Campioana deplasărilor a întors scorul după pauză!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda, „campioana” deplasărilor  și-a confirmat reputația și la Tășnad unde a dovedit forță, reușind să întoarcă rezultatul și să câștige cu 3-1 (0-1)! 

Deși a avut probleme multiple de efectiv și a efectuat deplasarea în ziua jocului, trupa lui Paul Ciucă a arătat caracter și s-a impus în fieful unei nou-promovate ce traversează momente critice din punct de vedere financiar.

Industria are 19 puncte externe, a realizat a șasea victorie pe terenuri străine și se bucură de o serie invincibilă ce datează de 7 întâlniri, acesta fiind al treilea succes consecutiv!

*Paul Ciucă: „Un nou episod din serialul „Eroii de la Galda””

„Azi am asistat la episodul „trezirea la ora 5 că avem meci în deplasare”, din serialul „Eroii de la Galda”. Îmi felicit jucătorii și le mulțumesc pentru valoarea sportivă și mai ales umană de care dau dovadă„, a menționat bravul antrenor Paul Ciucă, ce a încheiat, la fel ca și la Dej, cu 5 juniori în teren (Boancă, Vonya, Dup, Bedelean și Sîrbu).

Oaspeții au început „tare”, ratând două ocazii mari prin Costea (10) – scăpat singur a tras în Cherecheș și Cernea (11) – reluare cu capul în bară la centrarea lui Boancă.

Gazdele au deschis scorul prin Cadăr, minutul 30, șut din afara careului, lângă bară. În minutul 57, golgheterul S. Mureșan a restabilit egalitatea cu o reluare cu capul la centrarea de pe stânga trimisă de Cernea.

„Căpitanul” Haiduc a irosit o bună ocazie (73), dar a întors scorul, în minutul 75, tot cu capul, făcându-și un frumos cadou al împlinirea vârstei de 28 de ani, după un corner executat de G. Goronea. Tensiunea și-a pus amprenta, iar oficialul Industriei, Romulus Raica jr, a fost trimis în tribune pentru proteste. În minutul 83, Cernea a parafat rezultatul final, după ce a transformat o lovitură de pedeapsă, acordată la faultul asupra lui Costea.

Unirea Tășnad: Cherecheș – Bercean, Bălău, Parnău, Catuna, K. Szekely, Chivari, Ciul, Z. Nagy, Faur, Cădar; rezerve Dobrai, A. Mureșan, R. Silaghi, M. Silaghiu, Bolba, Dascăl, Bakai. Antrnor Dacian Nastai.

Industria: Căt. Ștef – Fl. Schiau (84, Dup), Haiduc, Rodean, Boancă – Vonya – G. Goronea, Costea, Cernea (85, D. Sîrbu), Baghiu (53, Frențiu) – S. Mureșan (89, Bedelean); rezerve Iancău – D. Popa, R. Trif. Antrenor Paul Ciucă.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=4912]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea