FOTO: Un tânăr de 22 de ani din Sebeş şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident de circulaţie în Franţa

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un tânăr de 22 de ani din Sebeş şi-a pierdut viaţa în urma unui tragic accident de circulaţie, în noaptea de 5 spre 6 aprilie în Franţa, pe drumul RN 141.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Accidentul s-a produs puţin după ora 3.30, iar impactul a fost unul foarte violent. Într-o curbă tânărul din Sebeş a pierdut controlul camionetei pe care o conducea şi s-a izbit de remorca unui camion care circrula din sens opus. Ansamblul de maşini implicate în accident s-a încastrat în zidul unei case. Pridvorul casei s-a răsturnat peste autovehicul, prinzând sub dărâmături conducătorul auto.

Aruncat din maşină, tânărul de 22 de ani şi-a pierdut viaţa pe loc. Alex era șofer profesionist la o firmă de transport. Din primele informații, accidentul s-ar fi produs din cauza oboselii acumulate la volan și potrivit colegilor lui Alex din cauză că firmele de transport îi obligă pe șoferi să parcurgă mii de kilometri fără pauzele prevăzute de lege.

sursa foto: charentelibre.fr, Facebook

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

ilie de la uzina 6 aprilie 2017 at 19:56

Tanarul lucra pentru firma Excelent din Aiud.
O firma mizerabila .
In ultimul sms trimis la dispeceri, cerea voie sa doarma doua ore, pentru ca nu mai poate conduce.I s-a refuzat pauza.Mai avea 5 ore de mers, urma descarcare si apoi avea in urmatoarea ora incarcare.
Sper ca nu stergeti mesajul meu, oricum pe net sunt poze cu smsurile din telefonul lui.
Sper ca aceasta firma sa fie sanctionata de catre autoritati.

Nicu 7 aprilie 2017 at 4:14

Dupa ce a condus atatia kilonetrii nici macar sa faca o pauza nu la lasat sa le fie rusine poate acuma le este hazna ca a murit din cauza lor sper sa ii traga la raspundere pentru ce au facut.

123test 7 aprilie 2017 at 8:23

Șofer profesionist la 22 de ani???

Mario 7 aprilie 2017 at 12:36

Și ieu am lucrat la cea mai cunoscută firmă din Alba Iulia de transport express, vreau să spun că își băteau pur și simplu joc de șoferi obligândui să ajungă la inc.său desc.nu conta că erai obosit sau nemâncat, te stresa cu mesaje și dacă te oprești să alimentezi”ce faci dă-i bice că nu ajungi la descărcare”eu am condus 72 de ore când am ajuns si m-am dat jos am căzut din picioare… HAporiilor „patroni dispeceri care vă freacă patronul în cur ,mergeți voi la cimitir să vă mănânce viermii și iadu măi frecariilor,COPII FARĂ MINTE AȘA CUM AM FOST ȘI EU,nu vă mai lăsați exploatați pentru ” 3lei”vreți să lucrați șoferi mergeți la program.ROG AUTORITĂȚILE SĂ PUNĂ TAHOGRAF SI PE AUTOUTILITARE DE 3,5t.ar fi cel mai indicat….DUMNEZEU SĂ TE AIBĂ ÎN PAZĂ. ALEX

Comentariile sunt oprite