Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Un nou SENS GIRATORIU în Alba Iulia, la intersecţia străzilor Cloşca cu Revoluţiei. Au început lucrările pentru construcţia acestuia

Alexandra Mates

Publicat

în

Un nou sens giratoriu va fi amenajat în Alba Iulia, în zona Colegiului Militar, la intersecţia străzilor Cloşca cu Bd. Revoluţiei. Lucrările pentru construcţia acestuia au început deja și, potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, vor fi finalizate într-o lună.

giratoriu closca016După sensul giratoriu construit de curând la intersecţia străzilor Goldiş şi Revoluţiei, acesta este cel de-al doilea sens din cele cinci pe care Primăria şi-a propus să le construiască în oraş pentru fluidizarea traficului.

Alte trei sensuri ar urma să fie construite în municipiu, la intersecţia Bd. Revoluţiei 1989 cu str. Calea Moţilor (în zona Stadionului Municipal), intersecţia Bd. Încoronării cu str. O Goga (în zona Cimitirului Eroilor) şi intersecţia Bd. Încoronării cu Bd. Ferdinand (în zona gării).

Reamintim că, pentru construirea acestora, Primăria Alba Iulia a semnat un contract cu firma Elis Pavaje, în valoare de 1.245.622 de lei fără TVA (cu 3.605 lei mai puţin decât valoarea estimată), iar termenul de execuţie este de 6 luni.

În urma câştigării unei licitaţii, firma Elis Pavaje a mai construit, în anul 2011, 4 sensuri giratorii în municipiul Alba Iulia, valoarea contractului în acest caz fiind de 626.188 de lei.

[nggallery id=67]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea