Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Un deputat de ALBA își vinde MAȘINA pentru a-și plăti factura la curent. Câți bani cere pentru ea. „Nu este o glumă!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un deputat de ALBA își vinde MAȘINA pentru a-și plăti factura la curent. Câți bani cere pentru ea. „Nu este o glumă!”

Fostul deputat AUR Alba, Daniel-Gheorghe Rusu, a anunțat în mediul online că dorește să vândă un autoturism pentru a-și putea achita factura la electricitate.

Actualul membru al partidului Alternativa Dreaptă oferă vehiculul la prețul de 2460 de lei, adică valoarea facturii la energie electrică.

Automobilul este un Peugeot 206 cabriolet din anul 2002.

Românii trebuie să se pregătească de o creștere semnificativă a facturilor la curent. În ajutorul lor, Virgil Popescu explică modul în care oamenii pot aplica ordonanţa privind compensarea preţului la energia electrică.

Următoarele luni se anunță extrem de grele și costisitoare pentru români. Facturile la curent, conform vicepreședintelui ANRE, vor fi pe cinci luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea