Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Trofeul Concursului Județean Interdisciplinar ”Octav Onicescu”, câștigat de elevii Colegiului Militar din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trofeul Concursului Județean Interdisciplinar ”Octav Onicescu”, câștigat de elevii Colegiului Militar din Alba Iulia

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au obținut cinci Premii, trei Mențiuni și trei Premii speciale la cea de-a treia ediție a Concursului Județean Interdisciplinar de Matematică, Fizică și Informatică „Octav Onicescu”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Datorită punctajelor obținute, cupa transmisibilă a concursului a fost câștigată de elevii colegiului militar albaiulian, care au confirmat încă o dată performanţele anterioare și faptul că pregătirea temeinică aduce rezultate de excepţie.

Citește și: Simulare Bacalaureat 2024: Calendarul probelor scrise de la examenul maturității pentru elevii de liceu

Elevul fruntaș Claudiu Stanciu a obținut Premiul I la clasa a X-a și maximum de puncte.

Eleva plutonier Irina Anghel s-a clasat pe Locul II la clasa a XII-a, iar elevul plutonier adjutant Călin Hartzos și elevul sergent major Dragoș Costea, pe Locul III la același an de studiu. Tot pe Locul III s-a clasat și elevul caporal Răzvan Mazere, clasa a XI-a.

Elevul caporal Laurencio Rad, clasa a XI-a, elevul fruntaș Nathan Lascu, clasa a X-a, și elevul Andrea Buontempo, clasa a IX-a au obținut Mențiune.

Elevul caporal Andrei Mureșan, clasa a XI-a și elevul fruntaș Călin Holom au obținut Premiul special la fizică, iar elevul Ștefan Bercu, clasa a IX-a, Premiul special la matematică, pentru cele mai mari punctaje la una dintre disciplinele de concurs.

Elevii sunt pregătiți de profesorii Dorina Trifon (director adjunct), Anamaria Fuia, Emilia Ioniță, Isabela Sicoe, Cristian Macrai (matematică) Dorina Filipescu, Sanda Irimie, Laura Ciobanu (fizică), Maria Teglaș, Roxana David, Marius Buzgariu (informatică).

Concursul Județean Interdisciplinar de Matematică, Fizică și Informatică „Octav Onicescu”, desfășurat în perioada 8 – 9 februarie în Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza și organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova a reunit peste 100 de elevi din colegiile naționale militare din țară și de la colegii naționale din județul Prahova.

Felicitări tuturor pentru rezultate obținute!

FOTO: Grațiela Mihăescu/Ioana Popa


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare În Vinerea Mare, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, dar și în toate bisericile ortodoxe are lor Denia Prohodului Domnului. Prohodul este slujba de înmormântare a Domnului Iisus Hristos, iar versurile lui sunt cântate de toți enoriașii prezenți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea