Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Tinerii din PDL Alba Iulia s-au antrenat să-i împuşte pe cei din USL… cu vopsea portocalie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Un sfârşit de săptămână relaxant pentru organizaţia de tineret a Partidului Democrat Liberal  din Alba Iulia care a strâns astăzi o gaşcă numeroasă de tineri la Miceşti, în zona Podei, la prima ediţie Paintball Arena. Din păcate organizatorii le-au oferit bile verzi participanţilor, deşi aceştia au cerut portocali pentru a-i putea colora pe cei „galbeni”, şi pe cei „roşii”, din politica locală.

Tineri democrat liberali, s-au descurcat extraordinar cu puşca în mână, demonstrând că dacă vor, pot fi la fel de temuţi ca şi reţeaua teroristă Al-Qaeda. În timp ce în boxe răsunau hiturile verii, Alex Velea – E marfă tare, Cabron – Frunzele şi iarba sau Connecter – Mai dă-te-n dragostea mea, teroriştii portocali luptau în echipe pentru cucerirea steagului PDL-ist. Regulile jocului au fost foarte simple, fiecare echipă era formată din cinci, şase membri, iar cel care era împuşcat ieşea din competiţie. Echipa câştigătoare era cea a cărui membru reuşea să ia steagul PDL, aflat la aproximativ 20 de metri distanţă.

La sfârşitul acţiunii, micii terorişti au servit mici şi bere timp în care făceau planuri pentru cucerirea actualei puteri politice, USL.

[nggallery id=252]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea