Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Suporterii CSM Unirea Alba Iulia dezvoltă un nou proiect de galerie: Ce semnifică „The Youngsters”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Suporterii CSM Unirea Alba Iulia dezvoltă un nou proiect de galerie: Ce semnifică „The Youngsters”

Black Warriors, Cetate Hooligans, Ardeleni Sempretuti, Ultras Boys, Aiud 2003 sau Gruppo Arnsberg au fost câteva dintre grupările de suporteri care au adus Fenomenul Ultra’ în Alba Iulia!

Acum, “The Youngsters” duc mai departe acest fenomen din Cetatea Mari Uniri!

De astăzi, 10 decembrie 2022, suporterii echipei CSM Unirea Alba Iulia s-au unit și au pus bazele noului proiect de galerie, care se intitulează “The Youngsters”!

Acei suporteri care susțin de 3 ani încoace echipa locală, atât pe Cetate, cât și în deplasare, au preluat ștafeta de la veteranii din tribunele Citadelei din anii 2000, și duc mai departe spiritul unirist!

Numele este unul sugestiv, dat fiind faptul că majoritatea acestor suporteri sunt tineri, care iubesc această echipă și care sunt mereu alături, la bine și la greu! De altfel, sunt și câțiva membri din vechile brigăzi care s-au alăturat deja proiectului, astfel alinând dorul perioadelor de glorie ale Unirii!

Unul dintre inițiatorii acestui proiect este Răzvan Magda, cunoscutul suporter alb-negru, căruia i-au răspuns ”Prezent” foarte rapid multi alți tineri pasionați de aceste culori, cum ar fi Jicmon Liviu (Foto)!

În speranța reînvierii Fenomenului Ultra’ în Alba Iulia, se speră ca pe viitor, tot mai mulți suporteri să se alăture acestui ideal, pentru că Unirea Alba Iulia are nevoie de suporterii ei fideli!

Mult Succes, The Youngsters!

FOTO, TEXT: CSM Unirea Alba Iulia FanPage


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea