Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Stradă surpată într-un cartier din Alba Iulia, ”craterul” se adâncește văzând cu ochii. Localnic: ”De ani de zile așteptăm să ne facă și nouă drumul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stradă surpată într-un cartier din Alba Iulia, ”craterul” se adâncește văzând cu ochii. Localnic: ”De ani de zile așteptăm să ne facă și nouă drumul”

Un nou crater a apărut pe strada Abrudului din cartierul Micești. Groapa se adâncește văzând cu ochii și pământul continuă să se surpe de câte ori trece vreo mașină.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA| Stradă plină de gropi și înecată în noroi sau sufocată de praf, în inima cartierului Micești: ”Se face ceva și cu strada Abrudului din Alba Iulia?”

Locuitorii de pe strada Abrudului din Alba Iulia au ajuns la limita răbdării. Deși de ani de zile așteaptă ca autoritățile să le asfalteze strada, până în prezent s-au ales doar cu promisiuni.

Citește și: FOTO, ȘTIREA TA. ”Moartea mașinilor” pe strada Abrudului din Alba Iulia

Nu este prima dată când strada de pământ se surpă, fiind deja un lucru frecvent de când a fost introdusă canalizarea în zonă. În urmă cu nici două săptămâni, un alt crater și-a fost apariția și a numai ce a fost astupat.

Problema cea mai gravă este numărul mare de copii de pe strada Abrudului, care de când a venit căldura își petrec mai tot timpul la joacă afară: ”Ne temem pentru siguranța celor mici. Dacă se întâmplă să se surpe când sunt afară și aleargă pe stradă? Ce nu se vede în poze e faptul că groapă nu e doar unde s-a surpat. Sub stradă este efectiv un tunel, la fața locului se poate vedea foarte bine”, spun oamenii.

Deși au solicitat de nenumărate ori autorităților locale să asfalteze strada, dar fără nici un rezultat: ””Trăim ca în Evul Mediu. Când e cald ne sufocăm în praf, iar când plouă suntem în noroi până în gât. În afară de straturi peste straturi de piatră sau pământ nu am primit nimic. Când plouă, garajele sunt inundate, de mutlte ori apa ajungând chiar și în casele noastre”, se plâng oamenii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea