Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Zeci de deșeuri, aruncate la nimereală în zona de colectare dintr-un cartier din Alba Iulia: ”Nu-l ridică decât o singură dată”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Zeci de deșeuri, aruncate la nimereală în zona de colectare dintr-un cartier din Alba Iulia: ”Nu-l ridică decât o singură dată”

Din ce în ce mai multe orașe din întreaga țară se confruntă cu probleme legate de gestionarea deșeurilor și a gunoiului. Alba Iulia nu face excepție, iar o zonă cu probleme este cartierul Ampoi 1. În această zonă, pubelele pline de gunoaie au devenit o problemă tot mai mare.

În Ampoi 1, există o serie de pubele care sunt utilizate de locuitori pentru a arunca gunoiul menajer. Din păcate, aceste pubele sunt adesea supraîncărcate și nu sunt goale în mod regulat. Acest lucru a dus la un haos în ceea ce privește deșeurile și gunoiul, cu pubele care sunt pline până la refuz și saci de gunoi aruncați în jurul lor.

O cititoare a ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției o imagine în care se poate observa insalubritatea din zonă.

”Aici, în Ampoi, se adună foarte mult gunoi. Nu vin decât o singură dată pe zi să goleasca containerele. Nu e suficient.”, a spus albaiulianca.

Situația a devenit atât de gravă încât mulți locuitori din zonă s-au plâns de mirosurile neplăcute. De asemenea, problema gunoiului aruncat la întâmplare în jurul pubelelor atrage din ce în ce mai mulți câini maidanezi, care caută de mâncare în tomberoane, lăsând dezastru în zona de colectare a deșeurilor.

”Din cele 2 tomberoane galbene trag câinii plasele ca să își caute de mâncare.”, a mai afirmat cititoarea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Mai multe oi, la plimbare printre mașini în Alba Iulia: Șoferii, încurcați de mioarele speriate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe oi, la plimbare printre mașini în Alba Iulia: Șoferii, încurcați de mioarele speriate Mai multe mioare speriate i-au încurcat miercuri după-masa pe șoferii care au avut drum în Alba Iulia, în zona intersecției de la Stadion Cetate. Citește și: FOTO ȘTIREA TA | Dilemă în trafic la Alba Iulia: Două indicatoare rutiere care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea