// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ ȘTIREA TA: Trotuar blocat de clienții unui service auto din Alba Iulia – ”Ce ar trebui să facă pietonul?”

Un albaiulian nemulțumit de faptul că un trotuar din municipiu este foarte frecvent blocat de clienții unui service auto, ne-a trimis poze care ilustrează situația surprinsă în această dimineață și următorul mesaj: ”întreb, ca pieton, cum ar trebui să procedez în astfel de cazuri?”.

Poate va primi un raspuns de la autorități, sau chiar de la proprietarul firmei care, pe viitor, va găsi o soluție civilizată pentru a-și desfășura activitatea astfel încât pietonii să nu mai fie puși în dificultate.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Răspunsuri la FOTO/ ȘTIREA TA: Trotuar blocat de clienții unui service auto din Alba Iulia – ”Ce ar trebui să facă pietonul?”

 1. Eu 20.01.2018 la 18:08

  Pietonul tb.sa inteleaga ca sunt smecher cu audi(cu gas?)si sa o lase mai moale cu spiritul civic.Ce-i aia?

  • Eu 21.01.2018 la 10:43

   Evreule,du te la psiholog,esti obsedat rau de gazul nemtesc.Ar tre sa vezi o masina care blocheaza un trotuar, si atat.Pt restul de destepti care zic ca ce are,poate a fost acolo doar10 min,eu zic atat:fix atunci sper sa tre ca voi sa ocoliti masina pe carosabil si sa va sifoneze unul care sa va si injure ca mergeti pe drum!

 2. ZAU 20.01.2018 la 21:50

  Ca pieton,ai putea sa mai faci 5 pași in plus și sa nu te mai frece grija și invidia de atelierul omului.Ala îți plătește ție,prin grămada de biruri,pensia!

 3. Eu 21.01.2018 la 2:31

  Stimate Zau,dar de unde stiti ca cel ce a trimis pozele e si pensionar si invidios?Si pensionar de ezte,acel pensionar a platit candva pt.pensia altora.Ce tb.sa faca acel pensionar “invidios”?

 4. ZAU 21.01.2018 la 7:57

  Nu intru in polemica cu tine.
  Am impresia ca nu mai avem pic de toleranta și empatie unii fata de ceilalți.Masina aia putea sa stea vreo 10 min acolo,și noi facem mare caz de spirit civic.
  In fata prefecturii nu face nimeni poze?

 5. dolfi 21.01.2018 la 11:37

  luati-va fratilor pietoni tot timpul cheile cu voi si sunteti afectati de c*c*ciosi dintr-astia care daca au o rabla cred ca-s buricu’ pamantului faceti niste X-O cu cheile sa se-nvete minte.
  Nu mai este buna cuviinta in tara asta, ne adaptam!

 6. gigel 22.01.2018 la 10:07

  Proprietarul atelierului nu are vina. Este vorba de cel care parcheaza pe trotuar. Daca s-ar apuca sa le spuna clientilor sa nu mai parcheze pe trotuar, sau alte lucruri care ii supara pe cocalarii din tara noastra, l-ar injura ei. Politia sa mearga si sa sanctioneze pe cel care a parcat pe trotuar. Nu proprietarul sa faca ordine in afara atelierului. El are prea multe pe cap, asa cum a zis si ZAU, el plateste taxe, plateste salariatii, si derbedeii parcheaza pe trotuar.
  Ocupati-va voi cei nemultumiti sa ii sanctionati pe derbedei, cum spune Delfi. Ca pana sa vina Politia o sa treaca mult si bine, ca le este frica sa se ia de ei.

 7. Eu 22.01.2018 la 21:00

  De la Eu pt.alt Eu:nu sunt evreu,desi nu mi-ar fi rusine cu asta,dar tu sigur ori esti proprietar de cazan cu aburi si gas(nu le consider masini)ori si mai rau,nu esti ROMÂN,esti vreun nepot de-al lui mengele de iei asa apararea nemtilor.Pt.asta ar tb.sa-ti fie RUSINE.Stramosii tai cu zvastica tb.sa mearga la psiholog.