Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Toaletare sau mutilare a copacilor din parcul aflat în centrul municipiului Alba Iulia?

Dragoş Suciu

Publicat

în

În ediția online a ziarului Unirea a apărut un articol în data de 9 decembrie 2013 despre toaletarea copacilor din centrul municipiului Alba Iulia. Materialul a stârnit diverse controverse în rândul cititorilor, care au comentat acțiunea ca fiind una iresponsabilă, iar copacii sunt mutilați și nicidecum curățați, așa cum s-a prezentat în materialul redat anterior.

Cititorii ziarului Unirea s-au arătat nemulțumiți de această acțiune care va avea ca și consecință lipsa oxigenului, din cauza distrugerii habitatului, iar situația ciorilor nu va fi rezolvată deoarece acestea își vor muta cuibul în altă parte.

Parcul a fost denumit generic, Parcul cu Ciori, iar pe adresa redacției cititorii și-au exprimat nemulțumirea vizavi de mirosul și mizeria din zona respectivă.

[nggallery id=866]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, s-au calificat la etapa națională olimpiadei de geografie. Elevii militari au mai obținut un premiu II la același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea