Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-ȘTIREA TA: Primii pași spre o altă viață. Ovidiu, omul care veșnic era băut și cânta pe străzile din Alba Iulia, lucrează la întreținerea spațiilor verzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ovidiu, bărbatul din Alba Iulia cunoscut ca ”omul ce cântă la sticlă”, pare că vrea să-și schimbe viața și să-și învingă dependența de alcool. Dacă albaiulienii erau obișnuiți să-l vadă pe străzile din oraș, aproape în fiecare zi, cu berea în mână și cântând pe lângă blocuri, de ceva vreme acesta a dispărut din peisaj.

Un cititor ziarulunirea.ro ne transmite că Ovidiu ar fi renunțat la ”boala din pahar” și, de trei luni, este angajat la întreținerea spațiilor verzi din municipiu.

Acesta a trimis și câteva imagini cu omul ”în câmpul muncii„ și, pare, într-adevăr, alt om.

”Îl recunoșteți? Dovada că se poate. Acum câțiva ani persoana din imagine consuma alcool enorm de mult! Noi îi spuneam ,, omul ce cântă la sticlă”. De trei luni lucrează la spațiile verzi din Alba Iulia.

A pierdut enorm din cauza alcoolului, dar a avut puterea sa ceară ajutor până nu a fost prea târziu”, ne-a scris cititorul nostru.

Mai jos, un video cu Ovidiu, din anul 2010:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea