Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| O șoferiță nu a încăput de un semn de circulație la Alba Iulia: A dat peste el și l-a pus la pământ

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT cu pagube materiale la Alba Iulia: O șoferiță nu a încăput de un semn de circulație și l-a doborât

Un accident cu pagube materiale a avut loc luni, 13 septembrie, în jurul orei 11.00, la intersecția dintre străzile Decebal, Octavian Goga și Mihai Viteazul din Alba Iulia.

Din primele informații o șoferiță s-ar fi speriat de altă mașină și a lovit semnul de circulație din intersecție. Aceste mici incidente sunt de neevitat astăzi, în aglomerația creeată în oraș din cauza începerii noului an școlar.

În urma accidentului, mașina a fost avariată ușor, iar stâlpul cu semnul de circulație a fost doborât la pământ. Din fericire nu s-au înregistrat victime.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea