Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Locuitorii cartierului Micești : solicităm reintroducerea cursei Alba Iulia – Centru – Ampoi 3 – Micești și retur ( linia 110 ), cu plecare la ora 06:50 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA | Locuitorii cartierului Micești : solicităm reintroducerea cursei Alba Iulia – Centru – Ampoi 3 – Micești și retur ( linia 110 ), cu plecare la ora 06:50 

În data de 20.05.2021 a fost depusă o cerere la Primăria Municipiului Alba Iulia adresată domnului primar Gabriel Pleșa, cu numărul de înregistrare 57348.

Un număr de peste 40 de locuitori ai cartierului Micești semnalau disconfortul creat de noul program al serviciului de transport public pe linia 110 ( Alba Iulia – Centru – Ampoi 3 – Micești și retur).

„Subsemnații, locuitori ai cartierului Micești, prin prezenta vă rugăm să faceți toate demersurile pentru reintroducerea cursei Alba Iulia – Centru – Ampoi 3 – Micești și retur ( linia 110 ), cu plecare la ora 06:50 din Alba Iulia.

Solicităm această cursă întrucât cursa următoare, cea cu plecare la ora 07:25 din Alba Iulia, este supra aglomerată acum ( au fost zile în care au circulat cu ea peste 45 de persoane, în condițiile în care elevii au cursurile online ). În momentul în care vor fi și elevi, nu se va mai putea circula cu această cursă în condiții normale, nu mai punem la socoteală distanțarea necesară în aceste timpuri. 

În același timp, în intervalul orar 11-14, când circulă doar pensionarii, sunt multe curse și eventual  dintre acestea ar putea fi scoasă alta, dacă veți considera necesară eliminarea unei curse în favoarea reintroducerii acestei curse de ora 06:50, ora plecării din Alba Iulia.

În speranța rezolvării în mod favorabil a cererii noastre, vă alăturam și lista cu semnăturile unora dintre cei afectați acum de lipsa acestei curse de dimineață. Vă mulțumim. „ , reiese din cerea adresată domnului primar Gabriel Pleșa, semnată de peste 40 de locuitori ai cartierului Micești din Municipiul Alba Iulia.

Între timp elevii au reînceput cursurile cu prezență fizică, situația prezentată la acel moment s-a înrăutățit, disconfortul în timpul călătoriei creat de supraaglomerarea cursei de dimineață pe linia 110 rămâne, încă, o problemă a cetățenilor din cartierul Micești.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea