Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ŞTIREA TA / Drumul dintre Sebeş şi Petreşti – „raiul” cailor lăsați liberi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul dimineţii de marţi, conducatorii auto care s-au aflat pe şoseaua dintre Sebeş şi Petreşti, au fost surprinși de o nouă apariție, pe pista de biciclete, a mai multor cai lasați nesupravegheați.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11:00. De altfel, cel mai probabil, cabalinele au ajuns pe pistă de pe artera intens circulata. Pana in acest moment nu se știe nimic de stapanul acestora. Caii și-au vazut insa de treaba și cum au vazut ca prin zona nu prea e rost de pascut, s-au indreptat tiptil spre Petreşti. Pana sa ajunga la zonele verzi,…

În ultima perioadă, sunt tot mai dese sesizările cu privire la cabalinele lăsate nesupravegheate, animalele fiind un real pericol, provocând nu demult chiar şi accidente rutiere. Locuitorii din zona Sebeş-Petreşti sunt to mai revoltaţi de lipsa de interes a autorităţilor de a rezolva problema. Iată doar câteva din acestea:

“Aceşti cai ar trebui închişi, să vină proprietarii să îi revendice, să li se administreze o amendă şi sa nu le dea caii până nu plătesc, altfel nu ştiu cum se poate rezolva cazul”, spune un locuitor din zonă.

“Au fost accidente…deja…Au fost sesizări..Dacă nu mai au stăpân?!Apă şi mâncare cine le dă?!! Primăria ce face?!!!”,

“Ar fi o soluţie şi asta…dar trebuie să ai un loc autorizat pentru asta, să le dai apă, mâncare, până vine stăpânul şi nu cred că există aşa ceva.”

“Am intrat deja în istorie cu caii dintre Petreşti şi Sebes. Au fost zeci de sesizări şi câteva accidente..Nu pot să înţeleg de ce nu se ştie cine e stăpânul şi dacă nu au stăpân, să fie ţinuţi într-un adăpost?!” spun oamenii revoltaţi.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea