Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA: Drumul ce leagă zona industrială de comuna Ciugud, distrus după lucrările la canalizare, gaz și autostradă. Patronii de firme se plâng că pierd clienți. Ce spune edilul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patroni de firme din zona industrială a comunei Ciugud sunt nemulțumiți de faptul că strada Energiei, care duce spre proprietățile lor, a fost distrusă din cauza lucrărilor la canalizare, gaz și de mașinile celor de la Pizzaroti care lucrează la autostradă. Aceștia se plâng că drumul este impracticabil și că le este afectată activitatea.

Pe adresa redacției au fost primite câteva imagini în care se poate observa că drumul este plin de gropi și noroi, iar mașinile care trec prin zonă riscă să rămână împotmolite.

drum distrus zona industriala ciugud04În zona cu pricina se află mai multe firme și service-uri auto, iar patronii spun că din cauza drumului distrus au început să piardă clienți.

Primarul Georghe Damian: Drumul va fi reabilitat după Sărbătorile Pascale

Contactat telefonic, primarul comunei Ciugud a explicat pentru ziarulunirea.ro că nu puteau desfășura lucrări la canalizare și gaz fără ca drumul să fie afectat și că a luat deja măsuri în acest sens. Edilul a precizat că ”a fost contactată o firmă pentru reabilitarea drumului, iar lucrările ar urma să înceapă după sărbătorile de Paște”.

De asemenea, potrivit primarului, acest drum va fi asfaltat în cadrul unui proiect de 4 milioane de euro, finanțat pe Măsura 7.2., prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Proiectul se afla la faza de evaluare tehnică și urmează a se organiza o licitație pentru a desemna firma câștigătoare care să se ocupe de lucrări. ”Dacă nu vor exista contestații, cel mai probabil lucrările vor demara în toamnă”, a spus primarul Gheorghe Damian. În acest proiect sunt incluse alte 20 de străzi din comunele Sântimbru și Ciugud. (A.M.)

[nggallery id=2032]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea