FOTO ȘTIREA TA: Drumul ce leagă zona industrială de comuna Ciugud, distrus după lucrările la canalizare, gaz și autostradă. Patronii de firme se plâng că pierd clienți. Ce spune edilul

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

drum distrus zona industriala ciugud30Patroni de firme din zona industrială a comunei Ciugud sunt nemulțumiți de faptul că strada Energiei, care duce spre proprietățile lor, a fost distrusă din cauza lucrărilor la canalizare, gaz și de mașinile celor de la Pizzaroti care lucrează la autostradă. Aceștia se plâng că drumul este impracticabil și că le este afectată activitatea.

Pe adresa redacției au fost primite câteva imagini în care se poate observa că drumul este plin de gropi și noroi, iar mașinile care trec prin zonă riscă să rămână împotmolite.

USR - Alegeri parlamentare 2020

drum distrus zona industriala ciugud04În zona cu pricina se află mai multe firme și service-uri auto, iar patronii spun că din cauza drumului distrus au început să piardă clienți.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Primarul Georghe Damian: Drumul va fi reabilitat după Sărbătorile Pascale

Contactat telefonic, primarul comunei Ciugud a explicat pentru ziarulunirea.ro că nu puteau desfășura lucrări la canalizare și gaz fără ca drumul să fie afectat și că a luat deja măsuri în acest sens. Edilul a precizat că ”a fost contactată o firmă pentru reabilitarea drumului, iar lucrările ar urma să înceapă după sărbătorile de Paște”.

De asemenea, potrivit primarului, acest drum va fi asfaltat în cadrul unui proiect de 4 milioane de euro, finanțat pe Măsura 7.2., prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Proiectul se afla la faza de evaluare tehnică și urmează a se organiza o licitație pentru a desemna firma câștigătoare care să se ocupe de lucrări. ”Dacă nu vor exista contestații, cel mai probabil lucrările vor demara în toamnă”, a spus primarul Gheorghe Damian. În acest proiect sunt incluse alte 20 de străzi din comunele Sântimbru și Ciugud. (A.M.)

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

ilie de la uzina 27 aprilie 2016 at 12:52

Partea buna e ca aceasta firma termina foarte repede lucrariile.
asa ca in maxim sapte ani vor pleca de acolo.
niciodata nu o sa inteleg de ce statul roman accepta sa faca contracte cu firme care au deja in derulare contracte cu probleme.si aici ma refer la celebra cale ferata, santimbru-vint.

Gheo 27 aprilie 2016 at 14:04

..primarul , un fandosit ca toți cei care fac politică….îmi aduc aminte de niște cetățeni care l-au dat în judecată că le-a sustras pământul ..nu-i mai faceți atâta reclamă…

agel 27 aprilie 2016 at 18:04

Incepeti sa ii cautati noduri in papura lui Damian? se vede asta de la o posta. Nu mai aveti de ce sa va legati si ati gasit un amarat de drum in zona industriala care oricum e in constructie (se introduce reteaua de canalizare) JENANT fratilor. Omu asta a adus comuna la un nivel la care nici municipiul nu a ajuns (respectand proportia de nr. de locuitori si infrastructura de care beneficiaza). La Ciugud dupa ce toti locuitorii beneficiaza de canalizare, aceasta a fost extinsa prin fonduri nerambursabile si in zona industriala in timp ce multi albaiulieni nu avem canal si nici iluminat public pa cateva strazi. Cine arunca cu noroi va deveni mocirla.

Comentariile sunt oprite