FOTO ȘTIREA TA| Ce mai găsim la o plimbare pe Mamut: Șerpi, mașini, saltele aruncate în pădure și turme de oi pe pista de biciclete

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ce mai găsim la o plimbare pe Mamut: șerpi, mașini, saltele aruncate în pădure și turme de oi pe pista de biciclete. O plimbare într-o zi însorită în pădure scoate la iveală lipsa de respect a oamenilor pentru natură.

ELIT

Imaginile alăturate au fost surprinse de un albaiulian în timpul unei plimbări în aer liber cu familia. Deşi zona este plămânul verde al orașului şi ar trebui tratată ca un bun de mare preţ, pădurea este, adesea, tratată cu desconsiderare.

Un caz ilustrativ în acest sens este salteaua aruncată în mijlocul naturii, iar dacă vrei să te plimbi sau să pedalezi pe pista de biciclete trebuie să faci slalom printre ovinele scoase la păscut sau să fi atent la șerpii care folosesc același traseu.

Pădurea nu este coșul de gunoi al nimănui. Dimpotrivă. Ar trebui să fie locul cel mai curat al tuturor. Ne întrebăm însă cum va fi ea peste câțiva ani? Sau va mai fi?


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419