FOTO ŞTIREA TA: Asfaltare pe ploaie pe drumul spre Feneş. O bătaie de joc pe bani publici!

O echipă de muncitori a fost fotografiată în timp ce asfaltează drumul spre Feneş deși ploua cu găleata.

ELIT

Asfaltul a fost turnat inclusiv prin bălțile de pe drumul aflat în reabilitare, spre disperarea oamenilor care treceau prin zonă. Unul dintre ei a și fotografiat scena inedită.

„Se asfaltează pe ploaie torențială. Întrebarea mea către cei care asfaltau ar fi: „Pe ploaie se asfaltează? Asfaltul acela pur și simplu băltea în apă… scotea un abur… și sfârâia…”, a precizat cititorul ziarulunirea.ro care ne-a şi trimis pozele.

Mihail David - 2020

“Nu mi se pare corect cum se procedează cu tronsonul nou şi cred că o să aibă aceeaşi soartă ca cel precedent, având în vedere ca s-a asfaltat pe ploaie”, a mai adăugat acesta.

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

vasile camataru 4 aprilie 2017 at 18:06

no ma, apa si voi amu ….
o fi ceva asfalt special ce tre turnat pe ploaie

Titi 4 aprilie 2017 at 18:11

Alooooo!!! Unde sunt instituțiile statului?

spetsnaz 4 aprilie 2017 at 18:50

Bătaie de joc ? Ce vorbiti ? Dar ce se intămplă in Romania,dupa 1989 pina in prezent,ce sau cum se numeste ? Tresar toti desteptii,la un fleac,dar cind s-a vandut si se vinde,in continuare,o tara ca la piata,nimeni nimic,toata lumea,….MĂLCCC !!!

peleus 4 aprilie 2017 at 22:05

Lasa.i ma nu ii speriati ce draq ca nu mai asfalteaza deloc daca comentati aiurea

mike 5 aprilie 2017 at 5:21

La taifas, cafele –gargare. Inspectorul sau inspectorii pentru controlul lucrarilor –va intreb pentru ce luati salariile babane — sa va bateti joc de banul cistigat cu truda, de oamenii seriosi?? O fi aia -job -secure – dar cam prea pe fata bataie de joc

BOND 5 aprilie 2017 at 9:35

In imagine nu se vede nici un factor de conducere!Unde sunt cei care au atributiuni de coordonare si supraveghere a lucrarii???Sunt lasati de izbeliste,de aceea fac ce se vede in imagine.

capone 6 aprilie 2017 at 12:59

Trebuie sesizata Conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Infrastructura Rutiera,de care apartine Sectia DN,la care se anexeaza foto,pentru masuri in consecinta.Nu se poate o asemenea bataie de joc la adresa noastra,care platim inzecit taxa de drum iar drumurile si cei ce le administreaza sunt….cum se vede.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...