Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Start de poveste la ALBA Fest! În deschidere: Ploaie torențială, târg de sclavi, schimb de gardă cu salve de tun

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O ploaie de vară a acompaniat ca în povești evenimentele care au marcat vineri seară, începând cu ora 18.00, deschiderea în forță a Zilele Oraşului Alba Iulia “Alba Fest by Marius Moga” din Cetatea Alba Carolina.

Alba Fest deschidere sclavi_garda_romani_Alba Iulia (23)Primii eroi au fost romanii și dacii din Garda Romană, respectic trupa Lupii Apoulonului, care au reușit un spectacol de reenactment antic de zile mari. După ce au executat public câțiva daci și un legionar trădător,  chiar în fața Porții I a Cetății, romanii au vândut la licitație doi sclavi daci ;i un roman, cu sume cuprinse între 35 și 45 de lei. La pachet cu ;oimarul dac și-a găsit un nou stăpân și Gusti,uliul șorecar.

A început și ploaia iar spectatorii, fără să se lase nici un moment intimidați, au scos umbrelele din teacă și au continuat să se bucure de spectacol.

Ploaia s-a întețit și parcă lumea a devenit mai entuziasmată. Evenimentele au continuat pe esplanada dintre Poarta a III-a  și Piața Cetății, cu  deja celebrul ceremonial al schimbului de Gardă, urmat de salvele de tun.

Show-ul continuă timp de trei zile cu concertele celor mai în vogă artişti din România, Loredana Groza, Smiley, Andra, Ştefan Bănică Junior, Alex Velea, Paula Seling, CRBL, Şuie Paparude, Adda şi mulţi, mulţi alţii vor fi prezenţi la Alba Fest.

PROGRAM VINERI, 30 MAI 2014

19:30 –  Grand  Opening Party: Concerte: Loredana Groza, Cătălin Josan, What’s Up, R.O.A., Șuie Paparude, DJ Gojira & Planet H, prezină Cabral și VJ Oana / Scena Piaţa Cetăţii

00:00  –  After Party : Club Stage

[nggallery id=1849]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea