Rămâi conectat

Sport

FOTO: Start „Alba Iulia City Race”! Sute de participanţi, din toate zonele ţării, descoperă „Cealaltă Capitală”, în alergare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia City Race04Elita atletismului românesc, dar şi oameni obişnuiţi de toate vârstele şi din toate zonele ţării au venit la Alba Iulia, pentru a participa la „Alba Iulia City Race”.

Astăzi la ora 10.00, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, din dreptul cafenelei Carolina s-a dat startul la două competiţii: semimaraton pe o distanţă de 21 de kilometri cu o diferenţă de nivel de 700 de metri şi cros, pe o distanţă de 10 kilometri cu o diferenţă de nivel de 300 de metri.

Ambele trasee au parcurs una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania, denumită de pasionaţii acestui sport “Transalpina de Mamut”, proiect al Primăriei Municipiului Alba Iulia, finanţat din fonduri europene, care va fi finalizat în luna iulie a acestui an.

Pe Bulevardul Transilvaniei concurenţii au primit încurajări şi aplauze de la balcoane, pentru majoritatea sportivilor nefiind importantă clasarea pe primele locuri ci participarea.

[nggallery id=1283]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea