Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, SONDAJ| Balul Bobocilor 2022, la Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia, în 4 noiembrie. Votează cei mai frumoși boboci, intrați în lupta pentru Miss și Mister

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Balul Bobocilor 2022, la Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia, în 4 noiembrie. Votează cei mai frumoși boboci, intrați în lupta pentru Miss și Mister.

Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia deschide seria balurilor în Alba Iulia. Vineri, 4 noiembrie, 14 elevi, proaspăt intrați pe băncile liceului, se vor lupta pentru titlurile de Miss și Mister.

Perechea nr. 1 : Bompa Oana și Crețiu Darius

Elit - Gustul Desăvârșit

Bună! Sunt Oana Bompa, boboacă în clasa a IX-a F, am 15 ani, sunt ambițioasa și pun pasiune în tot ceea ce fac. Particip la balul bobocilor, deoarece îmi plac experiențele noi și activitățile din care se poate învăța ceva. Împreună cu Darius Crețiu reprezentăm epoca preistorică.

Mă numesc Darius Crețiu și sunt elev în clasa a 9-a B. Îmi place tot ce este legat de informatică, în special programarea, ador călătoriile și iubesc sportul, mai ales înotul și schiul. Sunt o persoană ambițioasă și hotărâtă și m-am înscris la bal că să îmi fac prieteni noi, să mă distrez și să demonstrez că pot face față unor noi provocări.

Perechea nr. 2 : Colin Arina și Negrea Gabriel

Bună! Mă numesc Gabi, am 15 ani și vin din clasa 9F. Sunt o persoană prietenoasă, amuzantă,sociabilă, iar în timpul liber îmi place să ies cu prietenii,să scriu versuri despre lumea înconjurătoare,să joc fotbal și să încerc lucruri noi. M-am înscris la Balul Bobocilor pentru că este o experiență unică de unde pot învăța lucruri noi în timp ce mă distrez.

Bună! Mă numesc Arina, am 15 ani și vin din clasa 9A. Mă consider o persoană prietenoasă, ambițioasă și sociabilă, iar în timpul liber îmi place să citesc, să călătoresc și să experimentez lucruri noi. M-am înscris la Balul Bobocilor deoarece mi se pare o experiență unică din care pot învață multe și de care mă voi bucură din plin. Perioada pe care o voi reprezenta împreună cu partenerul meu este Evul Mediu.

Perechea nr. 3: Timbuș Teodora și Gavrilă Paul

Bunaaa! Mă numesc Tea și vin din clasa a IX-a A. Sunt ambițioasă și creativă și am ales să particip la bal deoarece consider că am calitățile necesare. Sunt deschisă la noi provocări prin intermediul cărora mă pot dezvoltă, dar și distra. Îmi place foarte mult să călătoresc și să cunosc persoane noi. Împreună cu partenerul meu Paul vom reprezenta perioada victoriană.

Numele meu este Paul și vin din clasa a 9-a B. M-am înscris la bal pentru că îmi place să experimentez lucruri noi și să îmi ies din zona de confort. Îmi place să întâlnească persoane noi și să leg legături strânse cu acestea și consider că asta este o oportunitate perfectă.

Perechea nr. 4: Zecheru Maria și Mureșan Alex

Bună! Mă numesc Zecheru Maria și sunt în clasa a IX-a B. M-am înscris la bal deoarece consider că este o șansă de a mă dezvolta și de a-mi ieși din zona de confort. Sunt o fire extrovertită, creativă și optimistă, iubesc să interacționez cu oamenii și încerc să văd frumosul în orice. Îmi place să cânt, muzica fiind dintotdeauna pasiunea care m-a ajutat să zâmbesc și în cele mai grele momente. Împreună cu partenerul meu, voi reprezenta perioada anilor 20-30.

Bună! Sunt Mureșan Alex din 9 B, îmi plac sporturile, științele exacte și provocările, pana la urma asta m a determinat sa fiu unde sunt. Am vrut sa cunosc oameni noi, sa experimentez lucruri noi și sa creez momente de neuitat. De asemenea, îmi place sa duc tot ce încep pana la capăt și sa dau tot ce-i mai bun din mine, indiferent de situație, să mă simt bine.

Perechea nr. 5: Țuțui Eliana și Petric Tudor

Salut, mă numesc Eliana Țuțui și sunt elevă în clasa a IX-a G. M-am înscris la balul bobocilor fiindcă îmi plac provocările și vreau să îmi depășesc limitele. Reprezint perioada anilor 60-70, o perioadă plină de culoare, de curaj și spirit liber, perioadă în care mă identific prin caracterul meu vioi și spontan. I can’t help falling in love with this experience!

Vă salut! Numele meu este Tudor Petric și vin din clasa 9E. În timpul liber imi place să ascult sau să creez muzică și să cunosc noi persoane sau să-mi petrec timpul cu prietenii apropiați. Motivul pentru care m-am înscris la bal este de a trăi momente si experiențe unice alături de oameni noi care apar in viața mea, în speranța că momentele acestea îmi vor deschide noi orizonturi și îmi vor adapta găndirea pentru diferite situații din viitor.

Perechea nr. 6: Sabău Alexia și Suardi Kevin

Salutare tuturor! Mă numesc Sabău Alexia, vin din clasa a IX-a G și împreună cu partenerul meu Kevin, reprezentăm perioada: anii 80-90.Am ales să particip la bal, deoarece sunt o fire dinamică si curioasă, astfel că, îmi doresc ca pe parcursul liceului sa leg cât mai multe prietenii frumoase și să trăiesc din plin experiențele pe care liceul mi le poate oferi.

Buna tuturor!Eu sunt Kevin, din clasa a 9-a A. Am ales să vin la bal deoarece îmi plac provocările, iar  participarea la bal presupune o provocare din mai multe puncte de vedere, creativ si artistic, reușind să-mi pun în valoare anumite talente.

În seara balului vă voi face sa uitați de toate grijile, pentru ca am pregătit momente deosebite ce vă vor ține cu sufletul la gură! Fiți cu ochii pe noi, perechea nr 6 și nu veți regreta!

Perechea nr. 7: Fuga Cristina și Seicean Darius

Salut! Sunt Darius din 9A, îmi place baschetul, matematica, de fizică să nu aud, m-am înscris la bal pentru că îmi plac provocările și am crezut că va fi o experiență frumoasă și amuzantă, aparent așa va fi.

Salut! Mă numesc Cristina Fuga. Am 15 ani și sunt elevă în clasa 9F. M-am înscris la bal pentru a trăi o experiență unică alături de prieteni și pentru a cunoaște persoane noi. Sunt o persoană creativă și muncitoare, iar alături de partenerul meu vă vom arăta posibilele aspecte ale viitorului, această fiind perioada pe care o reprezentăm.

Sondaj Miss Boboc ziarul ”Unirea” – Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

 • Sabău Alexia (21%, 3.946 Votes)
 • Colin Arina (20%, 3.811 Votes)
 • Bompa Diana (17%, 3.178 Votes)
 • Fuga Cristina (15%, 2.731 Votes)
 • Zecheru Maria (12%, 2.319 Votes)
 • Țuțui Eliana (7%, 1.360 Votes)
 • Timbuș Teodora (7%, 1.262 Votes)

Total Voters: 18.607

Loading ... Loading ...

Sondaj Mister Boboc ziarul ”Unirea” – Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

 • Suardi Kevin (22%, 3.960 Votes)
 • Gavrilă Paul (18%, 3.365 Votes)
 • Crețiu Darius (18%, 3.291 Votes)
 • Mureșan Alex (17%, 3.168 Votes)
 • Seicean Darius (11%, 1.983 Votes)
 • Negrea Gabriel (8%, 1.505 Votes)
 • Petric Tudor (6%, 1.026 Votes)

Total Voters: 18.298

Loading ... Loading ...


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Iluminatul festiv din Cetatea Alba Carolina a fost pus în funcțiune! Mii de luminițe au fost aprinse cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Suciu Andra Ioana

Publicat

în

Iluminatul festiv din Cetatea Alba Carolina a fost pus în funcțiune! Mii de luminițe au fost aprinse cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Cetatea Alba Carolina este gata să îți primească vizitatorii, împânzită cu instalații luminoase și decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă.

După încercarea eșuată de a aprinde iluminatul festiv în data de 1 Decembrie, albaiulienii se vor putea bucura, în sfârșit, de atmosfera de sărbătoare.
.
Parcul de Crăciun din Alba Iulia va fi deschis în mod oficial începând cu data e 6 decembrie, ca un cadou de Moș Nicolae pentru albaiulieni.

Elit - Gustul Desăvârșit

Dacă sunteți în căutare de cadouri sau vreți doar să savurați un ceai fierbinte, o ciocolată caldă sau chiar un vin fiert în compania celor dragi, Parcul Sărbătorilor de Iarnă este locul ideal.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| O artistă din Alba pictează manual globuri din sticlă: Moș Crăciun, oameni de zăpadă și peisaje pentru un Crăciun de poveste

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alexandra este o tânără din Alba Iulia, angajată la Liceul de Arte ”Regina Maria”, dar și absolventă a instituției de învățământ unde lucrează.

Anul trecut, cu ocazia unui eveniment organizat de școală, Alexandra a retușat niște globuri care urmau să fie vândute la licitație. Așa i-a venit ideea ca anul acesta să picteze globuri de sticlă.

Elit - Gustul Desăvârșit

Proiectul Liceului de Arte va fi reluat și anul acesta, iar mare parte a globurilor create de tânără vor fi donate școlii, scoase la licitație, iar banii vor fi donați asociației școlii și folosiți pentru a achiziționa cele necesare instituției școlare.

Artista spune că globurile sunt pictate cu culori acrilice, care se prind foarte bine pe sticlă și se usucă foarte repede. Tehnica, mărturisește Alexandra, vine din suflet.

Fiecare glob este creat cu migală, iar pasiunea capătă formă în mâinile dibace ale artistei. Un decor cu Moș Crăciun, un om de zăpadă sau un simplu personaj durează aproximativ o oră să fie realizat, iar un peisaj de iarnă care conține un brăduț sau mai mulți, un gărduleț, poate dura și o oră, o oră jumătate

Prețurile variază în funcție de diametrul globului. Astfel, un glob cu diametrul de 10 costă 50 de lei, cel cu diametrul de 8 costă 30 de lei, iar cel cu diametrul de 3 se poate achiziționa cu 30 de lei.

Dacă vă doriţi sărbători de poveste, trebuie neapărat să împodobiţi bradul cât mai frumos. Globurile sunt cele mai importante și pot fi şi cadouri perfecte pentru cei dragi. Pentru cei interesați să achiziționeze minunățiile care prind viață din mâinile talentate ale Alexandrei o pot contacta la numărul de telefon 0755.614.725.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

Campionatele Naţionale de şah rapid şi blitz pe echipe de la Sebeş din această săptămână s-au încheiat: Care au fost rezultatele

Suciu Andra Ioana

Publicat

în

Campionatele Naţionale de şah rapid şi blitz pe echipe de la Sebeş din această săptămână s-au încheiat: Care au fost rezultatele

La capătul a două zile de întreceri pline de suspans, s-au încheiat Campionatele Naţional de şah rapid şi blitz găzduite în condiţii excelente de sala de evenimente a Hotelului Leul de Aur din Sebeş. Competiţiile au făcut parte din Festivalului Internaţional al României la Şah organizat de Federaţia Română de Şah în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba.

Atât competiţia open cât şi cea feminină au fost dominate cu autoritate de echipele CSU ASE Superbet Bucureşti, un club care în acest an s-a impus în majoritatea întrecerilor interne şi a obţinut clasări foarte bune şi în Cupa Cluburilor Europene.

Elit - Gustul Desăvârșit

Avându-i în componenţă pe Constantin Lupulescu, Vlad Jianu, Mircea Pârligras şi David Gavrilescu, practic în proporţie de 80% echipa olimpică a României, şi condusă de marele maestru internaţional Tiberiu Georgescu, CSU ASE Superbet a reuşit câte 7 victorii şi un meci egal atât în turneul de şah rapid, cât şi în cel de blitz, impunându-se fără probleme în ambele turnee.

La feminin, CSU ASE Superbet Bucureşti condusă de Andrada Popa le-a avut în componenţă pe Irina Bulmaga, Elena Cosma şi Alessia Ciolacu, toate trei componente ale echipei olimpice a României, reuşind să câştige toate meciurile jucate în competiţiile de şah rapid şi blitz.
Iată medaliatele competiţiilor:

Şah rapid – open
1.CSU ASE Superbet Bucureşti
2.ACS Arnia Chess IT Bucureşti
3.CS Universitatea de Vest Timişoara

Şah rapid – feminin
1.CSU ASE Superbet Bucureşti
2. CSM Bucureşti
3.ACS Arnia Chess IT Bucureşti

Blitz – open
1.CSU ASE Superbet Bucureşti
2.Sparta Techirghiol
3.CS Universitatea de Vest Timişoara

Blitz – feminin
1.CSU ASE Superbet Bucureşti
2.CSM Bucureşti
3.ACS Arnia Chess IT Bucureşti

Trofeele au fost înmânate participanţilor de doamna Gabriela Konzelman, director general al Hotelului Leul de Aur din Sebeş, care a fost extrem de implicată în organizarea acestui eveniment în cele mai bune condiţii.
În această companie extrem de puternică, CSM Unirea Alba Iulia, care în acest an a promovat în Divizia A, a avut o evoluţie onorantă terminând pe locul 9 din 20 de echipe participante în ambele competiţii, de şah rapid şi blitz.

În mare formă, liderul echipei Mihnea Costachi a tras echipa după el, realizând 6 puncte din 8 partide (câte 4 victorii şi 4 remize) în ambele probe.

O evoluţie bună a avut şi George Ileană, 4,5 puncte la şah rapid, respectiv 5 puncte la blitz. De remarcat şi evoluţia excelentă în proba de blitz a lui Andrei Negrean, campionul mondial şi european en titre la blitz la categoria copii sub 10 ani. Foarte talentatul junior român al cărui tată este din Cugir a fost împrumutat de clubul albaiulian pentru acest campionat şi a obţinut 3,5 puncte din 6 partide, victoria sa împotriva maestrului internaţional Gabriel Grecescu fiind decisivă în victoria cu 2,5-1,5 a CSM Unirea Alba Iulia împotriva ACS Arnia Chess IT Bucureşti, una dintre cele mai mari surprize ale campionatului.

De altfel CSM Unirea Alba Iulia a pierdut la Sebeş doar împotriva unor echipe de calibru, care joacă în Superliga Naţională pe echipe, CSU ASE Superbet Bucureşti, Sparta Techirghiol, CS Universitatea de Vest Timişoara şi Vados Arad.

O surpiză foarte plăcută a fost evoluţia echipei a 3-a a clubului albaiulian, formată din juniorii Răzvan Burja-Udrea, Alexandru Simina, Andrei Simina şi Maia Macarie, care a reuşit să se claseze pe locul 17 în competiţia de şah rapid şi pe un excelent loc 14 în competiţia de blitz, în care a câştigat 3 meciuri şi a încheiat unul la egalitate, împotriva unor adversari mult mai experimentaţi. Felicitări celor 4 juniori ai CSM Unirea Alba Iulia şi antrenorilor lor Mihnea Costachi şi David Cordea!

De notat şi evoluţia foarte bună în proba de blitz a CSO Metalurgistul Cugir, care s-a clasat pe locul 11.

De luni Festivalul Internaţional al României la Şah se va muta la Hotelul Transilvania din Alba Iulia pentru Finala Grand Prix România, turneu la care participă 16 dintre cei mai buni şahişti români ai momentului. Cu siguranţă favoritul publicului va fi albaiulianul Mihnea Costachi, ale cărui rezultate obţinute în acest weekend la Sebeş ne dau speranţe pentru o clasare foarte bună a acestuia în finala circuitului Grand Prix România 2022. Meciurile de luni şi marţi vor începe la orele 9.30 şi 16.00, publicul putând asista live atât la partide, cât şi la comentariile oferite de mari maeştri şi maeştri internaţionali.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea