Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Silvan Stâncel şi-a lansat albumul „Blondă sau brunetă”, la prima „Cafea cu Folk” din cadrul festivalului „Ziua de Mâine”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La prima „Cafea cu Folk” din cadrul festivalului „Ziua de Mâine”, artistul Silvan Stâncel şi-a lansat albumul său „Blondă sau brunetă”, la conferinţa de presă care a avut loc la ora 12.00, în Art Cafe Downtown. La eveniment a participat şi preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Silvan Stâncel este muzician cu multiple premii muzicale naționale și cu o bogată activitate concertistică în țară și în străinătate. Stilurile pe care le abordează sunt flamenco, chitară clasică, folk, pop, tradiţional, fusion. “Blondă sau Brunetă” este numele primului său album produs în 2013 de Libris Brașov. La ora actuală concertează național și internațional.

“Blondă sau Brunetă” este primul album semnat exclusiv Silvan Stâncel și apărut recent (28 iunie a.c.) pe piața muzicală. CD ul audio conţine 15 piese (5 instrumentale, 10 vocale) în parte cunoscute publicului iar câteva în premieră absolută. Piesele consacrate aduc însă ineditul prin maniera originală de orchestrație fapt care cu siguranță va surprinde plăcut. Albumul este un produs premium, trilingv română-engleză-franceză, foarte calitativ din punct de vedere grafic și conceptual, fiind totodată o noutate absolută inclusiv în gama de produse ale producătorului. Albumul poate fi achiziționat la ora actuală din librăriile Libris sau on-line pe www.libris.ro și www.emag.ro.

[nggallery id=677]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea