Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO | Senatorul de Alba, Alexandru Pereș: Am votat pentru o Românie normală!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandru PeresSenatorul ACL de Alba, Alexandru Pereş, a votat în acestă dimineață, în jurul orei 9.20, la secţia de votare de la Liceul cu program Sportiv Alba Iulia. Acesta nu a venit singur, ci împreună cu soţia sa. A votat “pentru normalitatea pe care românii o așteaptă de 25 de ani încoace”. 

Parlamentarul a subliniat de asemenea importanța exercitării dreptului fundamental de a vota și a făcut un apel către români să iasă la vot.

Legat de modul în care se desfășoară votarea în Diaspora, Pereș a spus că îngrijorările pe care le avea au început să se confirme încă de dimineață când, în fața mai multor secții de vot din Gemania, Franța, erau deja formate cozi de kilometri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea