Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| ”Season best” pentru mărșăluitoarea Ana Rodean la Campionatele Mondiale de Atletism din Statele Unite ale Americii

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| ”Season best” pentru mărșăluitoarea Ana Rodean la Campionatele Mondiale de Atletism din Statele Unite ale Americii

Ana Rodean, sportiva CS Unirea Alba Iulia, a avut o evoluție foarte bună în proba de 35 de kilometri marș a Campionatelor Mondiale de Atletism – competiție desfășurată în perioada 15-24 iulie la Eugene, Oregon – Statele Unite ale Americii.

Mărșăluitoarea noastră s-a clasat pe locul 26, cu timpii 3:01:29, reușind cel mai bun record personal sezonier (din acest an) – ”season best”.

La proba de 35 de kilometri marș a concurat și cealaltă sportivă a CS Unirea Alba Iulia, Mihaela Acatrinei, care a avut o evoluție excelentă, însă a fost nevoită să se oprească înainte cu câțiva kilometri de linia de sosire din cauza că i s-a făcut rău (probleme medicale).

Prin acest rezultat, Ana Rodean și-a îmbunătățit cea mai bună clasare, în această probă, la un Campionat Mondial, chiar și în condițiile în care în acest an a participat la foarte multe concursuri, ceea ce a redus timpii de pregătire și recuperare.

Sportivele noastre, pregătite de către prof. Gabriel Avram, au făcut parte din delegația României care făcut deplasarea în SUA.

”Suntem foarte mulțumiți! Doar în acest an Ana Rodean a participat la concursuri care au totalizat 150 de kilometri – foarte competitive și în același timp obositoare – și la care a obținut performanțe deosebite. De asemenea, am încredere că Mihaela Acatrinei va obține rezultate foarte bune la următoarele competiții”, a transmis prof. Gabriel Avram.

Ana Rodean și Mihaela Acatrinei vizează participarea la proba de 35 de kilometri marș a Campionatelor Europene de Atletism, ce se vor desfășura în perioada 15-21 august, la Munchen.

CS Unirea Alba Iulia, director Daniela Moșneag, transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Vințu de Jos: Dotări noi pentru 24 de săli de clasă din cadrul Şcolii Gimnaziale „Iuliu Maniu”. Licitația de peste 500.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Vințu de Jos: Dotări noi pentru 24 de săli de clasă din cadrul Şcolii Gimnaziale „Iuliu Maniu”. Licitația de peste 500.000 de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Vințu de Jos, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea a 24 de săli de clasă a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea